29 juni 2005

Hahaha! Jag är så glad!

Alldeles nyss kom min chef och ville snacka lite. Jag trodde det var nåt som skulle styras upp eller fixas, men så var det inte.

Helt out of the blue så fick jag skriva på ett avtal för fast anställning - 3 månader innan min provanställning går ut! Han berättade att dom är jättenöjda med mitt jobb och att dom verkligen vill att jag ska vara kvar. I avtalet ingick också de 2000 pix i löneökning som vi kommit överens om att jag skulle få om/när jag blev fast. Jag tappade hakan rejält men blev så så sjuukt glad! :D

Jag har verkligen världens bästa chef och jag är riktigt riktigt nöjd och glad över att jag hamnat här. Mitt jobb är spännande, utvecklande, ansvarsfullt och ganska klurigt ibland. Men det är hur roligt som helst! Och nu är jag fast! Fan vad lycklig jag är!

10 Comments:

Blogger Henke said...

Du är så bäst Hanna :D

13:10  
Anonymous Anonym said...

Grattis! Du är ju så bra!

14:29  
Anonymous Anonym said...

Päronen i E-tuna är såååååååå
STOLTA över våran duktiga dotter.
Pussar till 1000
PS gör som han vill, köp nåt fint DS

15:43  
Blogger fredrick said...

Grymma grejer! Bara att gratulera! GRATTIS!

18:15  
Blogger hanna said...

Tack alla :)
*ler fortfarande*

18:17  
Blogger Zandra said...

Grattis vännen, asskönt ju!

Jag har osat till grilfesten hos Yvette nu. Dessutom, hör och häpna, så hade jag fått ett mail från Mr Blond också idag.. som nog skulle reka lite inför deras årliga Gotlandssemester. En vecka efter oss dock, tack och lov! :)

00:35  
Anonymous Anonym said...

Truckergirl eller inte. Var Hanna Kastås än går blir folk kära, förundrade, inspirerade och sugna på livet. Fast jobb och löneförhöjning i förtid är bara ytterligare ett bevis på att vissa, dock få, faktiskt är närmare fullkomlighet än andra.

Aj lavv jo, Honey crunch!

11:14  
Blogger hanna said...

Men herregud. Nu får ni sluta! :) Snart blir jag så högfärdig så jag kör igång en egen religion eller nåt! Men puss på er!

14:26  
Anonymous Anonym said...

Waaaay, vad kul. Grattis.

13:57  
Blogger hanna said...

Thank you girl! :D

15:15  

Skicka en kommentar

<< Home