21 juli 2005

L Y C K A

Kalla mig töntig, men efter lite mer än tre månaders tystnad, mycket ilska, hårda ord och tyst bitterhet är vi tillbaka på banan. Nu kan man återigen slå vårt eminenta telefonnumer och tamejtusan - det ringer även hemma hos oss! Jag är så jävla glad!

Det återstår väl att se om alla har glömt bort numret - eller om det kommer att börja ringa här igen.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Härligt! Var tvungen att provringa för att tro dig, och det funkade.

13:05  
Blogger fredrick said...

Good shit! :)

13:10  
Blogger Henke said...

Skönt. Men nu gick nog B2-pesten vidare till mig. I natt slutade min ADSL-tjänst funka och i morse var det hela tiden "mer än 20 minuters kö". Kul. Sen kom posten med ett brev från just B2. Där stod att min ADSL-tjänst stängts ner och den nya fibertjänsten var klar att använda. Jättebra, men varför i helvete stänga av en tjänst innan den andra är uppe? Sinnes. I vilket fall så kopplade jag om sladdarna och kom då till en aktiveringssida. Den funkade inte. Nya samtal till B2 som fortfarande hade kö. Avvaktade till 16.30-tiden och kom fram efter bara 9 minuter i kö. Efter lite knappande och snackande med en rätt ovillig kundsupporttjej så kom vi fram till att deras så kallade aktiveringsserver förmodligen var trasig eller överbelastad. Jag undrade om den var felanmäld. Det var den nog inte, men jag skulle bara avvakta. Jamenförfandå! B2 har snart tappat all sin glans i mina ögon. Helvetes puckon.

Fick ett fint brev från deras VD Peder för några veckor sedan. Han bad om ursäkt för den dåliga servicen men lovade bättring. Jag undrar när den där bättringen kommer.

17:00  
Blogger hanna said...

Hell är det. Hoppas det löser sig.

22:40  
Blogger Henke said...

Jodå, nu är jag online igen.

22:49  

Skicka en kommentar

<< Home