10 augusti 2005

En dag i Rio

Yo folks! Ligger på ett svettigt hotellrum på Copacabana efter en lång dag av promenerande. När vi kom hit började hotelljakten. Vi vandrade runt på södra delen av Copacabana, mot Ipanema. Men det var smäckfullt överallt. Undrar dock var alla dom människorna är - vi har knappt sett några turister. Kan det ha varit vår svettiga vita backpacker-uppsyn? Well. Tillslut fick vi hjälp av en brasiliansk luffare som styrde upp boende! Vi har hunnit med att dricka acai (weird fruktjuice), varit på en kvällsmarknad, hängt på stranden och druckit caprinias och köpt lite coola apoteksprodukter. Det är varmt och skönt, men än har ingen riktig kärlek uppstått mellan mig och Rio. Vi får väl se vad som händer framöver..

3 Comments:

Blogger Henke said...

Skönt att få ett livstecken från er. Och imponerande att du kan skriva med ÅÄÖ. IT!

Jag tycker ni ska ut på klubb och dansa.

19:21  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker också att Rio är överskattat. Men man måste förstås ha varit där. Dra istället till Ilha Grande eller varför inte Buzios och upplev strand- och barhäng i extraklass. Landlivet är så mycket roligare i Brasilien.
PS: Grattis till bröllopet!

14:34  
Blogger hanna said...

Via MMS funkar alla bokstaver Hank! Nu sitter jag dock vid en Brasse-pc dar bokstaverna inte riktigt ar dar jag tankt mig. Allt ar finfint, men i morrn drar vi till Buzios for lite mer laidback honeymoon! Puss pa er!

19:10  

Skicka en kommentar

<< Home