28 augusti 2005

Katitzi och Venke, nyförvärv till "Vi på Kungsholmen"

Japp. Kanske är det så att Venkedear blir ny medlem i "Vi på Kungsholmen". Var med henne och kollade på en lya på Scheelegatan 10 idag. Hyfsat bra läge måste jag säga, och gullo, det vore grymt!

En annan välkommen granne är butiken Katitzi som öppnat på Hantverkargatan 44. Sjukt mycket fina grejor! Jag lyckades hålla fingrarna i styr i cirkus fyra minuter innan jag shoppade en grymt snygg Sofi Hall-väska. Lite för dyr egentligen, men så sjukt snygg att det inte gick att säga nej. Medhåll?



Nu sitter jag och funderar på hur bra Håkan och gänget var på Universitetet igår och varför i hela världen Mauro ska spela på Bingolotto ikväll...

8 Comments:

Blogger Vi på Kantarellen said...

En sån väska kan aldrig bli för dyr. =)

17:58  
Blogger hanna said...

Nej. Så resonerade jag också. Problemet var bara att dom hade en jääävligt snygg brun också. Och en svart och en rutig i rött och svart. Suck :)

18:05  
Anonymous Anonym said...

Venke ska flytta till söder, och bli en del av Södergängete - bästa svänget!

21:25  
Blogger hanna said...

Glöööm det bruttan!

23:47  
Anonymous Anonym said...

Just nu känns det som att det kommer bli "Enköping - Sveriges närmaste stad" för min del. Det är för dyyyrt i den här jävla stan!

10:03  
Blogger hanna said...

Håll ut Venko!

11:09  
Anonymous Anonym said...

Jag gillar väskan skarpt! Ok om jag köper den bruna? /Lena

00:46  
Blogger hanna said...

Lena, be my guest! :D Är ju sugen på den själv, men två 1400-pix-väskor på en månad kan jag inte ens övertyga mig själv att köpa! :D

08:13  

Skicka en kommentar

<< Home