24 oktober 2005

Namnbyte

Ofta funderar om jag på verkligen är med barn eller om det inte är så att jag drömt, hittat på eller att det kanske försvunnit på vägen. Det syns inte och känns inte. Jag kan ha alla kläder, jag mår bra och tycker inte att jag lagt mig till med några konstigheter. Men så i går så insåg jag att det faktiskt är några saker som inte är som dom ska:

- Socker. Jag gillar mat och chips, inte kakor, bullar, glass och godis. Nån gång i bland, men inte varje dag. Jag brukar inte drömma om chokladbiskvier.

- Indisk mat. Jag älskar indiskt. Äter det gärna flera dagar i veckan. Men häromdagen när jag stod och stekte kyckling och öppnade en burk Chicken Korma så vände sig magen. En väldigt stark "nära-spyan-upplevelse". Min första faktiskt.

- Frallor. Jag brukar käka grova mackor med skinka. Men nu vill jag bara ha nybakta luftiga frallor med ost och grönsaker. Varje dag. Många. Den lilla bulan på magen som jag anar i bland går just nu under namnet "frallan". Kan man döpa barn till det?

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Största skillnaden när man är gravid är att man aldrig är bakis ;)
Zandra (E)

15:15  
Blogger Vi på Kantarellen said...

Läser symptomen... du kan vara helt lugn. Jag tycker det verkar som du är "jättegravid". Snart kommer väl det där med gröna äpplen och salt lakrits också.

Din konstiga bokstavskombination var traäffande... aapld
Nästan så jag får lust att klappa händerna.

15:52  
Anonymous Anonym said...

Hellre "Frallan" är "Vindaloo"

15:53  
Blogger hanna said...

Just avsaknaden av bakismornar är markant. Men det är asskönt! Jag var och handlade och hade kastat in ett par maskiner med tvätt kl 8.30 i lördags. Gaalet.

Och ZR - inga Vindalo Kastås här.

16:01  
Anonymous Anonym said...

blir man effektivare när man är gravid?

16:23  
Blogger hanna said...

Nja. Tror nog att det snarare är att man är jääävligt ineffektiv när man är bakfull :)

Jag har väl hamnat i något defaultläge helt enkelt! ;)

16:30  
Anonymous Anonym said...

Frallan funkar absolut. Iaf som arbetsnamn... :)

19:59  
Blogger Anna said...

Haha, såklart att du inbillar dig! Det är därför barnmorskan sa sist att du hade ett foster där som var stort som en persika (huvr stovr ären ijeklien nuv?), det är därför du inte har fått mens på tre månader och det är därför du börjar ändra dina matönskningar. Sådeså.

20:47  

Skicka en kommentar

<< Home