17 november 2005

Fyfaaaan

Jag måste lära mig. Jag SKA inte kolla på skräckfilm. JAG SKA INTE KOLLA PÅ SKRÄCKFILM. Jag hatar det och mår ju bara dåligt!
The Ring på tv nu. Jag började kolla utan att fatta vad det var och nu sitter jag här och ryser och har ont i magen. Bläk. Det blir till att sova nära nära sen.

9 Comments:

Anonymous Anonym said...

Förr kunde jag titta på skräckfilm, även om jag inte tyckte det var bra. När jag blev gravid kunde jag inte. Fick värsta hjärtklappningen och mådde fysiskt riktigt dåligt. Och nu efter... Vet inte, testar inte. Jag klarar mig utan skräckfilm.
Fast sova nära är alltid bra!

22:59  
Anonymous Anonym said...

Ha ha ha OJ vad jag känner igen mig!

06:30  
Blogger hanna said...

Sova nära utan skräck är allra bäst. Men Henrik, tokar? Vad är det för konstiga mardrömmar du har?

07:44  
Blogger Isabelle said...

Här har du en som fullkomlig älskar rysare! Jag och höggravida storasyster är stammisar på den lokala videobutiken. Börjar nästan få lite skuldkänslor med tanke på den lill* i magen som gör dubbelvolter varje gång man får kalla kårar.

21:43  
Blogger hanna said...

Henrik - Just det ja. Så långt tänkte jag inte. Mycket tokar där?

Isabelle - ni är galna. Stackars små bebisar ;)

15:53  
Blogger the lost feeling said...

tell me about it. jag blir rädd för Lost, typ. fast ibland tänker jag att jag nog ska klara det, särskilt om det är en film med johnny depp (och då oftast inte ens en riktig skräckfilm utan bara en läskig thriller) men det slutar alltid likadant. jag kisar genom fingarna eller slår på textteven eller slår av ljudet (mkt effektivt) alternativt, om det är en hyrfilm, ser den i dagsljus. hahaha.

17:05  
Blogger hanna said...

Det där med att kolla utan ljud brukar funka väldigt bra! :)

20:45  
Blogger Karolina Lassbo said...

Åh! The Ring är underbar! Jag har den på köpvideo. Men flickan i brunnen skulle nog behöva en styling och fräschas upp lite... ;)

12:02  
Blogger hanna said...

Jäklar. Det såg jag aldrig. Måste ha blundat då! :)

21:32  

Skicka en kommentar

<< Home