03 januari 2006

I dag är ingen vanlig dag...

För idag är världens bästa Jo's födelsedag! Grattis darling! En röd fin present ligger här bredvid mig, ska utdelas under kvällen. Kan förstås inte säga så mycket mer, men jag hoppas så att den får förväntad effekt och att hon blir glad. Själv ser jag fram emot att se hennes ansiktsuttryck när hon öppnar...

Rapport kommer förstås!

Update - Johanna öppnade kuvertet och läste framsidan. Sen öppnade hon kortet i en halv sekund, stelnade till och smällde igen det med ett skrik och stora uppspärrade ögon. Sen tog det nån minut av konstiga ljud typ "näää, alltså...ahhh...jag vågar inte öppna...alltså...är det sant???" innan hon tittade igen. Och då såg hon väldans glad ut! Så det funkade!

Sen måste jag förstås gratulera Dan Tulpan också! Han blev 31 i går och fick också sin del av firandet på Underbara bar.


Da present. Notera DMs nya medlem. Jag är ett sånt Photoshopess!

6 Comments:

Blogger Jo. said...

Tack tack tack tack tack tack tack tack tack! :D Du såg min min, den kom från hjärtat, och jag fortfarande inte tro att det är sant. JAG SKA SE DEPECHE!!!!

10:38  
Blogger Jo. said...

på håll så är dm snyggare med mig i gruppen. kanske ska man börja lobba för det..

11:12  
Blogger hanna said...

Du och Dave är lite lika! :D

14:24  
Blogger Henke said...

In med JO ut med DAVE. Sa far det bli :)

17:09  
Blogger Jo. said...

delikheten kommer nog från då jag i sjuan hade en bild på dave med mig till frisören och sa att jag ville se ut exakt som honom.. Hon lyckades.

10:58  
Blogger hanna said...

Har du inte klippt dig sen i sjuan?

11:34  

Skicka en kommentar

<< Home