17 februari 2006

Jag vill ha! NU!

Slog upp sidan 18 i dagens Fredag och blev frälst. En hel hög riktigt riktigt snygga jeans. De vrålsnygga röda stuprören kan få flytta in i min garderob anyday!

Jag vill ha snygga roliga kläder och kunna välja på 10 par jeans varje morgon. Inte vida gravvojeans eller lite mindre vida gravvojeans. Ahhh! Nu längtar jag till sommaren och hoppas stenhårt att min graviditet fortsätter likna min mammas. Hon gick hem från BB i sina gamla "före graviditeten-jeans". Båda gångerna.

7 Comments:

Blogger maria said...

haha - är det sant - Gjorde hon det? Hälsade på Eva-lisa igår och hon är så fin så! Ser ut helt precis som vanligt. Och Sofie oxå- efter bara 4 mån. Så det finns hopp för oss!

Själv börjar jag känna att jag har en riktig fotboll a la grande som trycker överallt- uppåt, neråt, sidorna. Men så är det inte långt kvar nu :)

20:10  
Anonymous Anonym said...

ha! det tror jag inte ett ögonblick på. jeans är ungefär det sista jag skulle vilja ha på mig som nyförlöst ;) o definitivt inte några stuprör..

tro inte på allt mammor i ens egen mammageneration säger. de tycks ha förträngt en del.

22:57  
Anonymous Anonym said...

Mycket shyssta jeans.
Verkar vara en bra affär. Shyssta kläder till bra pris.
Vart kan jag hitta den?

09:56  
Blogger hanna said...

Säljs bla på Weekday som finns i Götgatsbacken i Stockholm. Här finns dom på webben: http://www.caliroots.se/.

10:06  
Blogger hanna said...

Anna - Tror inte att mamsen ljuger faktiskt. Sen får man tänka på att det var på 70-talet och att hon kanske inte hade stuprör innan, utan några favvojeans.

13:22  
Anonymous Anonym said...

Provade dem ,men kände mig som en överstoppad pölsa!

Köpte samma modell i otvättad blå :)

22:06  
Blogger hanna said...

LYXO! :D

22:23  

Skicka en kommentar

<< Home