27 mars 2006

Helgens bravader tar ut sin rätt

Idag är jag trött. Två partaj och omställningen till sommartid har satt sina spår. Kanske gårdagens matintag kan ha med saken att göra också. Vad vet jag? Däremot så vet jag att jag ska jag krascha tidigt tidigt ikväll.
Däremot så är jag väldigt chicksig (hur man nu stavar till det?) idag. Fick nog av mina fula urtvättade gravvojeans i lördags och gick och shoppade två par gravvo-stuprör på Lindex. Grymt sköna, snygga och billiga - tips till alla er ruvare därute. Dessutom blev det ett par gröna stövlar att stoppa ner stuprören i. Lite för hög klack för att vara gravvohälsosamma, men det funkar sålänge jag inte ger mig ut på några långpromenader! Hittar ingen bild på brallorna, men stövlarna kapade jag från Wedins sajt.

3 Comments:

Blogger hanna said...

Tack :D

15:11  
Blogger Ulla said...

Wops, dom var skitsnygga! Ingen fara med klacken, själv trippade jag runt i gröna PLATÅ-skor med vita prickar när jag hade dig i magen så traska på.
Puss/Mams

16:14  
Blogger hanna said...

Hahaha, good morsan. Men nu är det inte "faran" som är problemet. Mer att jag blir trött och svullen om fötterna och inte orkar gå i dom några längre promenader :)

16:19  

Skicka en kommentar

<< Home