03 april 2006

Glööö

Idag känner jag mig tjock, trött och gravid för första gången. Vet att jag inte borde gnälla, har ju haft värsta drömgraviditeten so far, men nu är jag svullen, seg, sur och vantrivs i trånga kläder. Vill inte jobba alls. Och det är en hel måååånad kvar.

Dessutom sitter jag och försöker styra upp renoveringen av vårt j-a badrum. Går sådär (otippat när man är på det här humöret). Jag har nog aldrig fattat hur mycket byråkrati det kan innebära att ha kontakt med försäkringsbolag. Ser ju tveksamt ut med att få det klart innan Frallot kommer iallafall...

Update: Believe it or not. Men efter ett väldigt konstigt möte som fick mig att ledsna ännu mer så var det ett besök på IKEA som fick humöret att stiga. Ensam traskade jag omkring i gångarna och plockade och klurade lite. Shoppade lite prylar till Frallan och avslutade med en korv innan jag tog gratisbussen hem till världens skönaste snubbe.

3 Comments:

Blogger hanna said...

Tack Jenny! Tror att tidig hemgång och en eftermiddagsdupp kan råda bot på det hela...

13:25  
Blogger Ulla said...

Här kommer en mamsen-kram till dig så hoppas jag det känns bättre. Nåt positivt är väl i alla fall att du får träffa familjen i E-tuna till helgen.
Puss o ha en skön dupp
Mams

16:59  
Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

03:59  

Skicka en kommentar

<< Home