27 april 2006

The wonders of familjeliv

Nej. Nu kan jag inte hålla mig längre. Ni får säga vad ni vill, jag har försökt hålla tyst och kanske är jag en ond människa, men när jag läser vissa inlägg på en av Sveriges största föräldrasajter blir jag mörkrädd. Shit vad många galningar det finns!

Här är några exempel på trådar för den diskussionssugne att kasta sig in i: Är det okej att kasta ett glas kallt vatten på ungen för att få tyst på den? Eller har du tips till den här tjejen som har en sambo med konkelbär eller hon som har en snubbe som gör bromsspår på lakanen?
En tjej är redigt lack och undrar varför gravida ska få sitta på bussen. En annan undrar om pappan MÅSTE vara med på förlossningen och en tredje har det tuffa problemet att bebisen är för lång för koreanska kläder. Och hur är det egentligen när man som gravid har sex med sin fulla kille - kan barnet skadas av alkoholen via mannens sperma? Eller ve och fasa, tänk om folk fattar att du varit dirty vid en svensk högtid?

Hallelulja.

14 Comments:

Blogger linda m said...

Måste vara ett skämt..? eller?

22:02  
Anonymous Anonym said...

Hahaha.. Jag var på familjeliv för ett år sedan ungefär, inte för att jag var gravid eller har barn eller så, men skit samma, jag var där i alla fall. Det finns en del trevliga människor men de flesta är ju helt galna.

Det som gjorde mig mest rädd var "erkänn din mörkaste hemlighet" trådarna där halva populationen på sajten snackade om hur de vart otrogna, inte ångrar sig och tycker att det är helt okej. Sa man något var man en glädjedödare. Helt sanslöst...

22:02  
Blogger Venke said...

Mein gott! Folk är verkligen inte kloka!

22:23  
Blogger Emelie said...

Men herrgud! Vad är det för människor, jag skrattade först men man blir ju rädd! Hon med den orena sambon, märkte hon inte det i början? Och så skriver hon att han inte ser smutsig ut utan bara är det som om det var bättre än tvärt om!?
Pratar inte folk som lever tillsammans med varandra?

22:29  
Blogger Isabelle said...

haha, jag skrattar så jag dööör!

09:14  
Blogger hanna said...

Skönt att få lite medhåll :)

09:17  
Blogger Botilda said...

Ja, man får sig några skratt ibland på Familjeliv, och ibland sätter man i halsen av förskräckelse. Men så finns ju alla de där fullstänigt normala människorna också - dem man till slut bli vän på riktigt med.

*funderar* hur är det nu med promillehalten i sperma...

09:18  
Anonymous Anonym said...

Oh my GOD! Det är helt ljuvligt med såna här störda människor!

10:08  
Blogger Petra said...

Oh shit! Har alla galningar från Bröllopstorget hittat dit nu!

10:32  
Blogger Yogamamma said...

NEJ det är inte SANT!!! Inte underligt att världen ser ut som den gör.Jisses. Tur att jag inte hänger på den sajten.

15:25  
Blogger schmut said...

gud, sådana siter måste man hålla sig ifrån annars börjar man lätt tro att det är något fel på en. min favorit är tjejen som inte vill att pappan ska vara med vid förlossningen...kalla mig dum, men hur blev barnet till om han aldrig får komma nära?

14:02  
Blogger Pernilla said...

ASGARV!!!!!!

20:52  
Anonymous Anonym said...

Nice site!
[url=http://xfxmnvhb.com/baqo/irfy.html]My homepage[/url] | [url=http://bjxkjrqy.com/affi/msoo.html]Cool site[/url]

17:01  
Anonymous Anonym said...

Good design!
http://xfxmnvhb.com/baqo/irfy.html | http://twolhonp.com/jslt/gofi.html

17:02  

Skicka en kommentar

<< Home