06 maj 2006

Dan före dan

Själv var jag beräknad till den 17:e maj och tittade ut tre timmar in på den 18:e. Brorsan var beräknad till den 6:e april och höll sig till schemat. Men trots att min graviditet varit rätt lik min mammas so far så har jag en känsla av att Frallan tänker köra ett uthållighetstest och vänta ett tag till. Inga känningar alls, så det ser ut som om det blir gårdsstädning och fika med damerna idag!

11 Comments:

Blogger Ida said...

Jag tror frallan kommer på pricken klockan sju i morgon bitti och ploppar ut med ett litet skutt. Lätt som en plätt och sedan är han en snäll unge resten av livet... =)

10:01  
Blogger Emelie said...

åhh så spännande det är! Jag åker till spanien imorgon så jag kommer ju inte märka när han/hon kommer eftersom jag inte kommer kunna följa bloggen. Lycka till och ha det bra så länge! Kram

13:11  
Blogger Petra said...

Just det! Det är imorgon som är dagen D!!!

16:30  
Blogger Camillas lockar said...

Det dröjer säkert några dagar till, de har det så grymt bra därinne småttingarna. Håller tummarna för att allt går galant och smärtfritt (yeah, right...) - superspännande, eller hur?!

16:36  
Blogger hanna said...

Aaaah! Hoppas det blir i morrn. Kajsa som har samma beräknade datum som jag är på gång och sipprar fostervatten. Avuuundsjuk blev jag nu! :D

19:43  
Anonymous Anonym said...

Blev ju tvungen att kolla när det var dags för Frallan för att skvallra för Anja. Visste inte att det var dags i morgon! Galet. Klart h*n väntar ett par dagar till - vill juu låta sina föräldrar njuta av de första sommardagarna innan de ska låsa in sig på BB.

20:26  
Blogger Isabelle said...

hejja hejja hejja!!!

21:39  
Anonymous Anonym said...

Kom igen nu da! Och forresten ar det en hon. Kom igen nu alskade Trucker girl! Kan man fickpakera i backe med en javla truick, kan man fan krysta ut en unge pa ratt datum, eller? Annars blir det inga maradona-bebisklader. forsenad ankomst-inga maradona-bebisklader, det ar reglerna.

tanker pa dig hela tiden.pusspusspuss

23:11  
Blogger Kajsa said...

Idag är ju "våran" dag (7 maj)!! Sorry om jag smiter före :-) (Fast man vet ju aldrig! Bara du inte lämnar stan och föder ute i bushen nu!!)

Jag önskar dig; klart badrum senast torsdag och fralla till nästa helg. :-D

09:28  
Blogger Fisso said...

Spännande!!!

11:38  
Blogger hanna said...

Jo - Det skiter sig med maradonaoutfiten...mindre än 6 timmar kvar på den 7/5 nu. Sheeit!

Kajsa - Kör hårt, jag tänker MASSOR på dig och faktiskt så är ju nästa helg bättre för min del :)

18:15  

Skicka en kommentar

<< Home