18 september 2006

Jag DÖÖÖR!

Tittar på Filip & Fredrik när dom träffar allehanda svenska galningar. Även kallat "Sveriges skönaste människor". Skrattar så tårarna sprutar när jag kollar in Per & Anna-Lisa, paret i Östersund som klär sig likadant. Diktläsning, säng-gymnastik och lägenhets-motion. Mein gott. Var hittar dom alla miffon?

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Håller med, jag garvade också vääääldigt mycket igår när jag såg 100 höjdare! Galningar!!

/S

08:35  
Blogger Anna-Karin said...

Haha! Jag kan inte annat än att hålla med, men samtidigt så känner jag mig lite dum när jag kollar på det. Känns som jag skrattar på någon annans bekostnad...

08:56  
Blogger Emelie said...

Åhhh, verkar ju skit kul ju, synd att jag missade...
Dock är jag fortfarande lite besviken på att de ej fick någon intervju med "mannen som säger sig veta vem som mördade palme" i lund. Han är HELT galen den... Han har även någon teori om att han själv egentligen skulle varit kung men att han gömdes som liten eller nått...

10:10  
Anonymous Anonym said...

Ja, de finns på riktigt också! :) Brukar se de på stan hand i hand. Har aldrig sett de utan att de håller varandra i händerna... De ingår i stadsbilden i Östersund. Men, ja sjukt är det.. Dagens samtalsämne på lunchen. Av någon konstig anledning.

Fast hon som var kär i Berlinmuren är nog det sjukaste som jag har sett.. Någonsinn..

11:59  
Anonymous Anonym said...

Såå grymt! :-D

14:30  
Blogger Jo. said...

Per och Anna-Lisa var ju assköna. Så jääävla coola! Plus att jag vill ha tröjan med rosorna, assnygg ju!

Håller också med föregående inlägg, ang. att skratta på andras bekostnad. Vissa av de där höjdarna är faktiskt inte friska, och borde kanske inte visas upp på det sättet.

21:35  
Anonymous Anonym said...

Alltså, hon som juckar mot staket och är ihop med Berlinmuren slog nog ändå rekordet,,, Tänkte: "Är det sån jag kommer att bli om ingen kysser mig snart!!??"
Gaaaah, hemskt!

11:52  

Skicka en kommentar

<< Home