09 september 2006

Kroatien - the pictures

Har spenderat kvällen i soffan och gått igenom de närmare 600 bilderna jag tog i Kroatien. Myser och inser vilken grym vecka vi haft! Jag är så jäkla glad att vi bestämde oss för att följa med till Betina - det kändes ju aningens skumt att boka resan i januari när det var fyra månader kvar till förlossning. Fick boka plats för ett barn och återkomma med namn och personnummer när han kommit ut!

Det visade sig iallafall att Frank är i bästa resaråldern. Sjukt praktiskt med en ammande bebis. Plus att han är nyfiken, gillar folk och älskar när det händer saker, då är humöret på topp! Han sov dessutom större delen av flygresorna. Jag kände aldrig att det var det minsta jobbigt. Det enda som var lite meckigt var att hålla honom undan solen - men med ett par saronger att hänga över vagnen när man promenerar och avbyten i skuggan så löste det sig också. Vi skippade ju dessutom liggvagnen och köpte en Babytravel buggy lux. Good choice! Buggyn är smidigare att resa med, har i princip fullt liggläge och dessutom skulle det inte svida lika mycket om den (kostade bara 700 pix) skulle fått en knäck under flygresan. Nu kom den fram hel och ren efter båda flygturerna, men man vet ju aldrig.

Avslutningsvis - tack Alex & Petra för att vi fick komma och hänga i huset! Trots de små missödena under sista dagen var det en grym semester! Ett urval av bilderna finns i galleriet!


Frank premiärdoppar fötterna i Medelhavet.

5 Comments:

Blogger Petra said...

Superfina bilder! Tack för att ni kom med :)

12:23  
Blogger fredrick said...

Bild nummer 101 sitter numera i mitt skåp på jobbet. Grymt söt liten kille.

18:18  
Blogger Kajsa said...

Åh, ser ut som om ni haft det supermysigt! Blir grymt sugen på färska fikon och musslor, mmmm... Hur funkade det förresten att ha Frankie boy just framåtvänd i paraplyvagnen?

15:34  
Blogger hanna said...

Paraplyvagnen funkade finfint, över förväntan faktiskt. Kommer aldrig att resa med tyngre vagn vid såna här korta enveckorsresor. Den fyller sin funktion mer än väl!

21:22  
Blogger Cec said...

Vilka fina bilder!!

21:54  

Skicka en kommentar

<< Home