26 oktober 2006

INTE MISSA!

Jag som alltid har gillat Ann Söderlund ser verkligen fram emot ikväll då nya serien Söderlund & Bie börjar. Ann reser Sverige runt för att få råd och tips om hur man får livet som trebarns-föräldrar att funka. I kvällens avsnitt får vi vara med när yngsta sonen Dante kommer till världen. Upplagt för lite tårar alltså!



Alltså: boka in de kommande åtta torsdagkvällarna klockan 20.30. Perfekt tid för oss som har en bebis som ska sova kl 20.

4 Comments:

Blogger Jo. said...

Bra. Brukar för Henke i säng runt den tiden, så äntligen kanske jag kan få lite quality-time för mig själv.

15:07  
Blogger Camillas lockar said...

Hehe, Peo somnade tio över åtta som värsta mönsterbarnet. Så mamma fick se heela första programmet. Ville se mer från förlossningen!

21:25  
Anonymous Anonym said...

Tittade på det i går och gillade det som fasicken! Henne (Ann) vill man ju vara kompis med liksom. Vad tyckte du själv om programmet?

07:43  
Anonymous Anonym said...

jag gillade det! Det var galet privat. Jag kände precis igen den där känslan när man försöker styra upp familjen med nåt vuxet som familjeråd och så känns det bara Helt Konstlat som om man leker vuxen. Är man inte en organiserad typ så blir man det inte bara för att man tar till en metod... ;-)

12:47  

Skicka en kommentar

<< Home