08 januari 2007

Första lunchen avklarad


Halva dagen och lunchen är avklarad. Och tro det eller ej, men jag har överlevt!
Är tillbaka på min plats, har gått igenom mailboxen och raderat massor, sorterat upp lite gammalt skräp och fått nya kontaktuppgifter till samarbetspartners. Vikarie-Jenny har gått igenom och lämnat över och det känns ganska bra faktiskt. Jag har dock varit tvungen att ringa hem ett par gånger. Men nästan bara för att prata lägenhetsjox. Nästan.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Har bugivningen börjat? Nyfiken på vad ni hittat...

16:54  
Anonymous Anonym said...

Coolt! Tänk vad tiden gått fort! Vad är det du jobbar med? Har funderat på det men inte kommit mig för att fråga. Hur kändes det att lämna Frank på morgonen? Lycka till med lägenheten, vad spännande!! Kram! :-) Ps. Jag drömde om dig härom natten IGEN, det måste vara tredje eller fjärde gången nu! Knasigt! :-)

19:36  
Blogger hanna said...

Japp, budgivningen är i full gång, men det ser inte helt bra ut. Vi är fortfarande med, men närmar oss vår smärtgräns...

Jenny - Affärsutvecklar dagarna i ända. Och det kändes bra! Det var inte jobbigt alls att lämna Frank, jag har varit ifrån honom ganska mycket tidigare och han och Lars är väldans vana vid egentid, så det har gått kanon! Jag spenderade ju 7 dagar på Street tex...
Känns kanon att dra igång på halvtid måste jag säga. Tror att det hade varit mycket jobbigare annars.

20:44  
Anonymous Anonym said...

Aha, du går på halvtid, det fattade aldrig jag. Skönt! Så blir det lite lagom, så man får vänja abstinensen :-)

22:26  
Anonymous Anonym said...

Du är hur snygg som helst i svart hår!Vad gör man när man affärsutvecklar?Bara nyfiken...

08:04  
Blogger hanna said...

Camilla - Det är grymt. Verkligen ett tips!
Anon - Tack för komplimangen! Känns bra. På tidningen ansvarar vår avdelning för allt på vår webb/wap som inte är nyheter. Tex Vädertjänst, boka restaurangtjänst, lägenhetsbyte, GI viktkoll, bloggar, kommentarsfunktioner och sånt. Vi träffar ev samarbetspartners, testar nya tjänster, diskuterar ev samarbeten och implementerar tjänsten hos oss. Ungefär så.

09:23  

Skicka en kommentar

<< Home