26 mars 2007

Sista veckan

Klockan tickar mot hemgång och jag insåg nyss att det här är min sista kortvecka. Två dagar föräldraledighet kvar. Sen börjar heltiden igen och jag är verkligen en working mom. Herrejösses vad fort tiden går.

Förslag på vad jag och Frank ska göra på torsdag och fredag för att riktigt njuuta av våra sista heldagar tillsammans?

8 Comments:

Blogger Kajsa said...

Ja, på torsdag tycker jag du ska du hänga med oss hemma hos Barbro! :-)

18:28  
Blogger C a t r i n e & co said...

JAA!! planera in en båttur med birka eller viking line över dagen och sitt på däck i solen och ta en öl. Frank kan dricka festis, dagen till ära! Ät buffé till lunch och shoppa i taxfreen, alltid kul m sällskap, säkert någon som vill hänga på.
Jag gjorde detta m Celia och det var urskönt, allt fanns på båten och avkopplinge var på hög nivå, trots lite trist båt. Men visst är det lite retro över det hela? :-D

18:59  
Blogger maria said...

Kom till Söder och luncha med oss! Vi tänkte ses där nånstans runt lunchtid, Alessia, Emma, Sigge och morsor :) ! Kul om ni kommer!
/mary

19:22  
Blogger Camillas lockar said...

Planera in värsta solskenet och var hela dagarna utomhus! Sällskap verkar ni inte lida brist på vad jag kan läsa här ;-)

20:18  
Anonymous Anonym said...

Heeeej på er,

Oj, vad tiden har gått snabbt... konstigt att börja jobba heltid va?! Hoppas att ni får två fantastiska dagar tillsammans, det ska ju vara sommar så det är bara att njuta! Tråkigt att läsa om budgivningarna... men snart så hittar ni DEN!!!

Stor kram

21:26  
Anonymous Anonym said...

hej!

Letar runt efter en blogg från någon som väntar barn. Jag har precis fått veta att jag är gravid och vill gärna läsa lite om andra som är i samma situation. Letade lite bland dina länkar, men hittade mest tjejer som fått barn för ett bra tag sen, precis som du. Har du tips om någon/några blogg.

/T

10:00  
Blogger hanna said...

T - En har jag på rak arm. Återkommer med fler om jag kommer på! :)

http://kotte.ridderstolpe.nu/

16:11  
Blogger Kristin said...

Aha! Hon sa jösses! :)

16:41  

Skicka en kommentar

<< Home