02 mars 2007

Sorg

Min dator lade ner verksamheten i morse. En månads mail och alla bilder vi tagit med nya kameran är väck. Bajs. Frågan är vad jag ska köpa nu? Jag vill ha en PC. Bärbar, snabb och lätt med rätt mycket utrymme, åtminstone 80 Gb. Tips?

Har du mailat mig det senaste dygnet, håll ut. Svar kommer. Jag ska styra upp det här asap.

Och förresten. Är du proffs på att rädda pryttlar från datorer som inte vill längre. Hör av dig förstås!!

7 Comments:

Blogger sugplopp said...

Starta ett gmail-konto pronto, på så vis behöver du inte vara rädd att mailen försvinner om datan säckar. Bra att köpa pc istället - på så vis undviker du i princip alla problem du kan få med en dator, dessutom är den vacker att se på.

ha ha

Trist Hanna, men det borde inte vara slutet på allt. Hårddisken går säkert att rädda.

18:23  
Anonymous Anonym said...

Köp en sån här, och plugga in i valfri dator så har du iaf räddat all data. (om det nu inte är just disken som dragit...)

18:45  
Blogger Rackarns said...

Antar att det är hårddisken som dött, eftersopm jag tror att du är tillräckligt datakunnig för att veta att om det är något annat, så är det bara att plugga in disken i en annan dator och för att få tillgång till grejerna...?

19:33  
Blogger Camillas lockar said...

Lider med dig. Fan vad jobbigt sånt där är.

23:19  
Blogger jkl said...

Jag har precis köpt en ny burk. Som inte kommit än. Men ändå. En Dell. Så nu måste jag ju bara köpa en av de där snygga väskorna du tipsade om :)

10:58  
Anonymous Anonym said...

Jobbar som IT tekinker. Möjligtvis går det att koppla över hårddisken i en annan dator och rädda allt. Annars kan man köra NTFSRecovery som brukar rädda all data.

I vilken prisklass får laptopen ligga då?

15:04  
Blogger hanna said...

Tack för alla snälla ord! :)

Kim - Har tänkt jaga fatt på någon firma som kan rädda den i morgon. Hoppas det går.

Sugplopp - Tack för tipset. Har redan ett konto men känner mig inte hemma där. Backuppar min mail med jämna mellanrum och brukar känna mig safe så. Och jag är rätt safe. Bara en månad som saknas, men det är liiite surt ändå.

Anon & rackarns - Ska be någon som har koll att spana in den. Är inte tillräckligt kunnig för att skruva och greja är jag rädd. Inte på en laptop iallafall, min gamla stationära hade jag nog fixat :)

10:36  

Skicka en kommentar

<< Home