18 april 2007

Jag har ett problem

Photoshop och Vista vill inte umgås alls, så jag är för tillfället helt utan bildbehandlingsprogram. Det är INTE bra. Jag panikmeckar bilder i Paint och det är inte helt ultimat kan jag rapportera.

Har iallafall tagit mig i kragen och styrt upp efterfrågade bilder från ett par tillställningar jag varit på den senaste tiden. Etiopisk fest med gamla Creatorkollegorna och älskade lillebrors överraskningsfest i Tuna.



Bilderna finns som vanligt i galleriet. Mer kommer när Adobe och Microsoft fattat grejen.

8 Comments:

Blogger Henke said...

Är det inte dags att börja köra Flickr på allvar? Då slipper du Photoshoppa alla bilder eftersom man dunkar upp originalbilderna på Flickr (grymt bra arkiv får man på köpet).

15:58  
Blogger hanna said...

Njae. Inte redo än. Och dessutom vill jag ju ofta redigera andra saker än enbart storleken...

16:05  
Anonymous Anonym said...

Schyssta bilder i allafall! Finns det möjlighet att få ta del av dem via mail eller så? Har ju ingen digitalkamera... =(
(jag vet det är för dåligt...)
Kram

19:54  
Blogger Henke said...

Man kan ju så klart photoshoppa det man vill, och sen skicka till Flickr.

22:01  
Blogger hanna said...

Henke - Näheeee? ;)
Problemet är ju som sagt att jag inte har något photoshop alls nu. Och jag älskar flickr - till mina mobilbilder. Tycker att deras albumvisnings-slideshow är ett trist sätt att visa bilder på, därför lägger jag hellre upp dom i galleriet här. Den dag den delen shapeas upp så kan det bli intressant dock!

Jocke - Självklart får du sno bilder! Spara ner härifrån eller hör av dig per mail om vad du vill ha!

09:31  
Anonymous Anonym said...

Ha kvar fotogalleriet Hanna. Det är mycket bättre. Älskar det där att man kan få alla bilder på samma sidor i en enda lång radda. På så sätt är flickr jättejobbigt tycker jag. Man orkar inte kolla igenom alla bilder! Fotogalleriet känns mycket närmre på nåt vis med flickr känns minre och tristare.
Tack för en rolig blogg!

09:49  
Anonymous Anonym said...

Hej Hanna!
Såg bilden då du håller om Frank, va snygg och vårfräsch du är! Du passar jättebra i mörkt hår! =)
Ha det bäst, du är grym!
Kram Anna

21:15  
Anonymous Anonym said...

Hepp! Ladda ner ImageViewer alldeles gratis på http://www.faststone.org/download.htm så kan du fortsätta att fixa bilder. Verkar funka med Vista...

21:22  

Skicka en kommentar

<< Home