22 maj 2007

Det måste vara något fel på oss

Jag undrar ibland vad som hänt med mig? Jag känner inte igen mig själv. För mitt uppe i röran med flytt, packning och kommande renovering så har vårt hemnetknarkande plötsligt dragit igång igen. Helt oseriöst och utan någon egentlig plan.
Men på något sätt så dök tanken på ett torp vid en sjö någonstans i Södermanland upp. Galet, jag vet. Framförallt eftersom jag är så mörkrädd att jag knappt vågade sova i ett modernt hus i ett fint bostadsområde i Oslo förra helgen. Trots att vi var fyra pers där. Och det lär inte hända något på torparfronten innan vi vunnit några miljoner på Triss. Men ändå. Tänk vad härligt det vore!

Här är dagens finaste.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det ser verkligen helmysigt ut och jag förstår vad du menar. Är själv mitt uppe i en flytt som snart ska bli av, men skulle inte ha något emot att få ta paus och åka ut till makens morföräldrars sommarställe och bara ta det lugnt, gå ner till sjön och doppa fötterna, osv...

08:20  
Blogger linda m said...

åhh, vad gulligt! jag vet vad du menar, man blir liksom aldrig riktig nöjd... "många vill ha fler".. du vet.

09:48  
Blogger Annica Malmkvist, KaHuna massage therapist said...

Kolla upp Get Your Hopes Up på MySpace så får du se ett gäng Göteborgare som haft det asmysigt i ett litet torp i helgen när dom tydligen spelat in nya låter.DEt är mitt ex håkan och hans tjej som har detta lilla torp i närheten av Borås.När jag ser bilderna i deras album så bara klämmer det till runt mitt svenska hjärta och jag längtar till skogs!

10:40  
Blogger Anna said...

Förstår dig! Jag skulle också vilja ha ett litet torp, men det är nog för att man bor i lägenhet, man saknar kanske det där med tomt. Jag är ju uppvuxen i hus och saknar det där med att pyssla i trädgården.

12:39  
Anonymous Anonym said...

Åh vad härligt! Vill ha!

09:21  
Blogger Kajsa said...

Just det där lilla huset kollade jag också på.. :D Jag tror också jag ska köpa hus.. Jag vet, det är knäppt! Men roligt.

22:40  

Skicka en kommentar

<< Home