01 oktober 2007

Rapport

Räserinskolningen går verkligen sjukt bra. Just nu är han på dagis helt själv. Lars lämnade i morse, vinkade och sa hejdå. Frank sprang bara in och fröken Maija fick säga hejdå ensam till en snopen men glad pappa. Nu är han standby under dagen om något skulle gå snett.

Update:
Jag är så himla glad! Vi har världens bästa unge! Han har varit på dagis själv mellan 9-15, ätit som en häst, sovit jättebra och inte varit ledsen en enda gång. Känns så otroligt skönt! Måste säga att hight-speedinskolningen verkar funka!

...Och ja, jag vet att det antagligen kommer bakslag där det blir jobbigt. Men det är så himla himla skönt att han gillar det!

4 Comments:

Blogger Camillas lockar said...

Helt seriöst...! Det är ju underbart! Vilken grej. Sug i er över framgången. Vi är som sagt uppe i över en månads inskolning och Peo har bara varit där 4,5 timmar i sträck än så länge.

16:17  
Anonymous Anonym said...

Äh, det funkar för det mesta skitbra så det är bara snack att det ska vara så svårt. Det är nog svårast för föräldrarna. :)

Jag har två småttingar och det gick på räls att skola in dem båda två. Inga problem alls.

18:47  
Blogger maria said...

Härligt för er! Brukar ju vara grymt skönt för föräldrarna när det flyter! Han kommer älska dagis, det tvivlar jag inte på.
/Proffset i gemet

20:59  
Anonymous Anonym said...

Det behöver ju inte komma bakslag. Min gumma skolades in på 2 ½ dag i januari och det har gått bra sen dess!

08:38  

Skicka en kommentar

<< Home