21 januari 2008

Sju sanningar

Hillevi vill att jag ska berätta sanningen om mig själv. Och det är klart jag nappar! Sju saker, det borde inte vara så svårt...eller?

1. Jag är svindålig på att spara och hålla i pengar. Känner mig rik på riktigt vid löning. Shoppar som en galning och tror att alla de där pengarna kommer att räcka lääänge.

2. Jag har enormt dålig allmänbildning. Måste alltid läsa på olika saker i efterhand när jag varit på möten eller fester där folk snackat och diskuterat saker som jag har noll koll på.

3. Jag är tidsoptimist. Jag hinner aldrig med allt jag tänkt göra.

4. Jag drömmer om att skriva en bok. Men vet inte om vad.

5. Jag vill inte ha fler barn i praktiken. Men ibland drömmer jag om att vara gravid, bara för att det var så mysigt.

6. Jag är alldeles för snäll och dålig på att säga nej och tar ofta på mig för mycket.

7. Jag önskar mig ett fint litet torp lagom nära Stockholm med vatten, toalett och nära till bad. Gärna en gäststuga också så att alla kompisar kan komma och hänga.

Skickar sanningsutmaningen vidare till Kajsa, Anna, Henke, Camilla, Sara, Mia, och Johanna. En för varje sanning.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Antar utmaningen när jag skruvat färdigt och sitter den där dagen med en kopp te i handen och ska blogga ikapp med livet :-)

23:02  
Anonymous Anonym said...

Instämmer till fullo i framförallt punkt 2 och 4. Skäms lite extra för 2:an eftersom jag inbillar mig att folk kommer förvänta sig att jag har järnkoll när jag väl börjar jobba... Suck!!

Och 4:an... Jadu, vi är nog inte ensamma. Ältar manus i skallen halva dagarna... Men kan inte komma på något att skriva om!!

22:01  

Skicka en kommentar

<< Home