10 januari 2008

Sovkur - kväll 3

Trodde att det skulle börja kicka in på allvar nu, att han skulle somna själv och lyckas somna själv även när han vaknar på natten, men shit. Inatt kom bakslaget.

Jag var ju inte hemma vid nattningsdags igår, Lars körde själv och det gick bra. Han är inte ledsen längre. Accepterar grejen och följer lydigt med tillbaka till sängen varje gång han gått upp. Det tog en halvtimme precis som tidigare. Sen sov han fram till midnatt ungefär. Vaknade ett par gånger, men somnade om snabbt. Vid tretiden var det dock kört. Under 1,5 timmes tid lade vi ner honom i sängen och sa godnatt godnatt, stoppade om honom och gick ut. Han låg kvar i typ 15 sekunder innan han var på väg upp igen. Om och om och om igen. Ibland tog det två minuter så att man nästan hann somna till innan det var dags igen. Tur att man är två som kan hjälpas åt. Jag hade aldrig orkat utan Lars. Var helt död. Tjugo över fyra var jag redo att ge upp. Sa till Lars att om inte ungen sover vid halvfem så får han sova i vår säng.

Gissa vad som hände?
Nio minuter senare sov han. Och sov vidare när jag gick till jobbet (tidig dag idag). Fick hem Berndt Eckerbergs sovhäfte igår. Ska läsa det idag och se om vi ska ändra taktik tills ikväll...

3 Comments:

Blogger Anna said...

Shit, vad skönt att han somnade. Men uh, vad länge ni fick hålla på. Jätteskönt att ni är två!!! Lycka till resten av nätterna!

12:32  
Blogger C a t r i n e & co said...

Heja ER!! Ge inte upp när ni kommit så långt!! Sovhäftet har jag oxå läst, skaffade hem det när jag skulle köra igång m 5 min metoden när Celia var liten. Jag lovordar den verkligen. Hoppas att Franken sover gott i sin egna säng snart. Mitt tips är att ge honom en stor kudde, sådan som ni har.

Varför demivego? Jag blev så less när jag såg kötthanteringen på ICA och kände att "nä tack, gammal skit vill jag inte ha" och det fungerar bra. Det är ju inte för alltid, ville bara prova och se hur kroppen reagerar och ha någonting att tjaffsa med vegosarna om. hahaha. Det är ju så, för att kunna argumentera så måste man ha kött på benen.

12:46  
Blogger Lindas trädgårdsblogg said...

Vad duktiga ni är! Det där har ni igen!

01:04  

Skicka en kommentar

<< Home