08 april 2008

Bye bye Hemnet

En kollega tipsade mig idag om bostadssajten Booli.se. Hade aldrig hört talas om den, men nu när jag kollat in den så säger jag hejdå till trötta hemnet som kräver 12 klick innan jag får fram en träfflista. För den på jakt efter lya i Stockholm är Booli outstanding - resten av landet får vänta lite, men förhoppningsvis är det er tur snart!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vaffö är länkarna som bortblåsta?

11:32  
Blogger hanna said...

För att de var så hemskans ouppdaterade...kanske tillbaka snart.

12:08  
Blogger Kajsa said...

Håller med om att sajten verkar suvve. Men vad ska du på någon av dessa sajter att göra? Har du inte precis rustat världens sötaste lilla lägenhet på hipp gata i stans bästa stadsdel? ;)

12:34  
Blogger hanna said...

Hahaha, jooo. Men man kan väl få titta lite..? :D

12:54  
Anonymous Anonym said...

Bostadsknarkare får så lätt återfall och som min makes kusin säger vart annat till vart tredje år - "när man fixat lägenheten man nyss köpt, ja... då längtar man snart till nästa." Och så flyttar hon glatt vidare och lämnar en rykande snygg och nyrenoverad lägenhet efter sig.

17:53  
Anonymous Anonym said...

Kolla in Bospindeln.se istället. Grymt snabb och har alla mäklarobjekt, även privatförsäljningar och uthyres. Slår både Hemnet och Booli med hästlängder. Äntligen några som har fattat vad man vill ha. www.bospindeln.se

10:06  

Skicka en kommentar

<< Home