02 april 2008

Hostan från helvetet

Frank hostar nästan ingenting på dagtid. Men på nätterna är det helt sjukt. Han hostar så att han knappt får luft, nästan kräks och håller hela familjen vaken. I natt sov jag ingenting mellan midnatt och tre. Resten av natten duppade jag lite från och till, men det känns i kroppen idag.
Än sålänge är jag inte det minsta imponerad av Bricanylen alltså.

Och som en liten bonus har jag själv nu bajsont i halsen och den där känslan av att hjärnan är lite för stor för huvudet. Snor-på-väg-känslan ni vet.

Hehe, men jorå, annars är det fint!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Åh, jag vet hur det är med hostan som ALDRIG tycks försvinna! Filip har haft samma (även kallad dagishosta/100-dagars hosta) två gånger nu, och det slår liksom aldrig fel. Nätterna är skitjobbiga, och har vi tur får vi efter många om och men i honom lite Mollipect, då funkar det bättre.

En tröst är att det går över...efter ett tag ;-)

11:41  
Blogger Kajsa said...

Fy fan! Men det finns nog bättre grejor att få på recept även för barn, eller? Beror väl lite på om det är rethosta eller slemhosta också, vad som funkar bäst. Hoppas ni hittar nåt som funkar.

Gillar Frank den nya stolen? Supersnygg är den i alla fall - och vi är ju lyckliga ägare till en likadan (som är superpoppis här hemma)! Dock kostade våran pengar.. ;)

12:56  
Anonymous Anonym said...

Inte för att vara nå'n besserwisser, men; det brukar ta ett par dagar (åtminstone med mollipect) innan man märker av nå'n effekt.. Och det där bitmärket ser RIKTIGT läskigt ut, men det har Du väl låtit nå'n kolla, eller hur? Han är verkligen ett fino, Din lilla Frank

17:17  
Blogger Sus said...

hej
blir lite fundersam eftersom Bricanyl inte är en "hostmedicin" isåfall luftrörsvidgande (mot astma bla) men inte slemlösande så den medicinen som du var ute efter från början ska du ha!
Annars lär du få en icke sovnatt igen.

08:26  
Blogger hanna said...

Tack fina ni! Efter en natt utan någon sömn så ringde jag läkaren och fick Cocillana-Etyfin utskrivet. Så i natt sov i som små ljus allihop. Skönt skönt skönt!

Kajsa - Han älskar stolen! :D

09:20  

Skicka en kommentar

<< Home