14 maj 2008

Utvecklingssamtalet avklarat

Var på dagis i morse och hade utvecklingssamtal med Franks ansvarspedagog Maija. Och hon sa så snälla saker om lilla Franken att jag blev alldeles rörd.

Hon tycker att han är glad, social och omtänksam. Duktig på att hjälpa till och lyssnar vid tillsägelser. Han skrattar mycket, visar att han har humor och gillar rutinerna på dagis. Han har äntligen tuffat till sig och säger ifrån, knuffas eller blir arg om någon bråkar. Det tyckte hon var väldigt positivt eftersom han inte gjorde det alls under perioden då han blev biten av ett annat barn.

Hans språk utvecklas enormt nu och de hade märkt av att han börjat gilla bokstäver och siffror. Sedan berättade hon att de verkligen är ledsna över att han ska byta dagis eftersom han är en så go kille. Väldigt trygg och harmonisk vilket tydligen smittar av sig på resten av gänget och gör hela barngruppen mer stabil.

Fattar ni. Det är min lilla unge det handlar om! Jag har gått och känt mig stolt som en tupp hela dagen.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Men det är klart!
Bravo Frank för att du är så grym!

17:03  
Anonymous Anonym said...

Å vad STORT att få höra så fina saker om sitt alldeles egna barn!

19:14  
Anonymous Anonym said...

Hanna, varje gång du skriver om Frank så längtar jag ännu mer efter min bebis. Det verkar så fantastiskt att vara förälder. Du beskriver det så himla härligt!

19:23  
Blogger hanna said...

Rauch + Jenny - Ja, han är faktiskt helt grym :D

Skolfröken - ÅH vad fint sagt. Men du är verkligen inne på rätt spår. Det är fantastiskt! Jag är så otroligt tacksam över att han är vår.

09:22  
Anonymous Anonym said...

Jag håller med Kat...



...som vanligt. Fem-minutaren har aldrig känts bra i magen(bara orden: "Har du ett synnerligen envist barn kan det ta upp till flera timmar"??? Herregud!) och jag tror precis som Louise Hallin säger att den enda anledningen till att barnen till slut tystnar med denna metod är att de blir deprimerade.




Fram för enorma sängar!!!

Källa: Denise Rudberg

06:46  

Skicka en kommentar

<< Home