22 maj 2008

Vi blir nog kvar

Nu har jag sovit på saken och tänkt igenom det här ordentligt under cykelturen till jobbet (ja, jag vet, det är inte så långt, men jag är faktiskt rätt snabbtänkt).
Och det blir nog tyvärr inga 107 kvadrat för oss. Det går faktiskt inte att bo bredvid Nynäsvägen med en tvååring. Han kommer att ha svarta lungor och bullerskador innan han blir tre. Konstigt. Jag hann ändå bli riktigt riktigt sugen. Men vi får spana vidare helt enkelt.

Lars ska kolla i eftermiddag och jag är ganska övertygad om att han kommer att tycka som jag.

4 Comments:

Blogger Borv said...

Franks hälsa bör vara prio ett så det är ett bra argument för att avvakta denna gång. Det viktigaste är att ni har startat en process, där ni överväger att ev. röra på er. Söder är superfint, men förstår att ni vill ha större (plus kanske mer närhet till fler grönområden?). Innerstan är inte heller att föredra hälsomässigt så ni får kika åt alla håll, även om jag håller med om att Enskede är trevligt!

Lycka till!

18:26  
Blogger Kajsa said...

Konstigt det där - jag får ångest så fort vi får intresseanmälning för något byte till lägenhet utanför tullarna. Pallar jag verkligen att flytta just nu?? Jonas däremot vill bara ha större! han kan tänka sig att flytta nästan vart som helst. Vi hade en 5,5 i Gamla Enskede på 125 kvm som mejlar flera gånger och vill att vi ska komma och kolla, men efter mkt övervägande har jag tackat nej till det ,bl a efter att ha kollat utanför. Gulligt, men så himla dött i området! Känns långt från allt. Vad händer där på dagtid - ingenting (och jag är ändå uppvuxen i närheten)! Nä, jag är helt klart inte redo!

19:40  
Anonymous Anonym said...

Och jag är uppenbarligen inte klar för att lämna innerstan! Även fast jag är uppvuxen i förorten.
Håll tummarna för att visningen går bra på söndag.

22:03  
Blogger Brian said...

Gör oss sällskap här istället: http://appellunden.lbhus.se

15:24  

Skicka en kommentar

<< Home