09 juni 2008

Det var längesen nu...

...men idag är det dags för ett varningens finger från tant Hanna.

Alla ni som tycker att Jimmys Steakhouse i Hammarby Sjöstad ser ut som ett mysigt ställe med schysst uteservering och har funderat på att testa det någon gång - tänk om. Eller nej, dom har en schysst uteservering. DET är sant. Men det är inte ett mysigt ställe.

Det är få restauranger jag besökt där personalen fått mig att känna det som att jag kommer och stör dem. Trots att restaurangen är typ tom. Nästan så att jag borde be om ursäkt för att jag just frågade om vi skulle kunna få betala för att äta hos dem.

Nåväl, efter en genomgång av bokningslistan så fick vi ett bord. På nåder. Men sen ville barnet ha ett sugrör (knappt något svar på frågan, himlande ögon och lång sugrörsväntan) och så ville vi betala efter att ha ätit en burgare som skulle funkat på vilken halvtaskig vägkrog som helst. Då tog det stopp. Tre gånger fick vi fråga. Och då fick vi fel nota. Och fortfarande är det som att vi stör.

Det tråkiga är att det har hänt förr. Inte samma sak. Men känslan liksom. Personalen gillar inte restauranggäster liksom. Vilket ju är konstigt. Om man jobbar på restaurang. Men förhoppningsvis så är det fler än jag som väljer bra ställen istället. Och så hepp. Så finns det inget Jimmys i Hammarby Sjöstad längre.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Håller helt med. Har varit där ett antal gånger genom åren, men inte en enda gång ahr det varit bra.

13:47  
Blogger Henke said...

Låter ju jävligt risigt. Vi har kökat burgare och tagit en öl där ett par söndagar under våren och då har allt funkat bra men de verkar ju uppenbarligen jäkligt ojämna.

18:27  
Blogger Mija said...

Jag gör som du, bojkottar dem, efter ett besök där med familjen. En mysig dag som inte slutade som vi hade tänkt. Vi hade varit på vift hela dagen och gled in på den folktomma Jimmys lite spontant för middag. Vi fattade ganska snabbt att det skulle sluta så när våran son på 4 år, som pratar rent, gick fram själv till en uttråkad kille och frågade om de hade glass som efterrätt. Han tittade ner på våran kille och total ignorerade honom sen när han låtsades som att han inte fattade vad han sa. Det blev ingen efterrätt utan notan med en kommentar från den uttråkade killen. Typ, ni vet väl att det är djävligt oklokt att ta med ungar ut och käka. Kan ni inte fixa barnvakt nästa gång så ska ni hålla er hemma. WTF??? Ja, vad säger man om det??

Tack för en rolig blogg och snyggt namn på sonen. Våran nr 2 heter också Frank. :)

21:29  
Blogger Mija said...

Oj, förlåt för världens längsta inlägg. Dessutom det första från mig. Ojoj ;)

21:30  
Blogger hanna said...

Mija - haha, alla inlägg är välkomna. Långa som korta! :D

22:24  
Blogger Sandra said...

Restauranger som får gäster att känna att de stör har inte fattat grejen.

10:38  
Anonymous Anonym said...

Mmmmm, kan bara hålla med dig!! Urtrist inställning från personalen. Så där så man blir förbannad liksom, en känsla som inte släpper när man går utan sitter i. Urtråkigt, kommer inte sätta min fot där igen. Blääää, men håller med om att restaurangen i sig är mysig, men personalen borde helt klart ses över. Veckans nedåt-puff!

22:29  

Skicka en kommentar

<< Home