05 augusti 2008

Här kommer Pippi Långstrump!


Jag vet inte om alla tvååringar är likadana, men en sjukt rolig pryl med Frank är att se hur han går upp i något till hundra procent. Han kan inte gilla något litegrann. Antingen så älskar han en pryl och det är det enda som finns under en period. Eller så gillar han det inte. Efter besöket på Junibacken är det Pippi Långstrump som gäller hemma hos oss. Vi läser Pippi när det är sovdags, Pippidockan ska sova i samma säng, sitta vid bordet och i soffan och så ska vi sjunga Pippi-låten samtidigt som Frank hoppar runt på golvet och håller i håret (som flätor alltså). Fint är det.

2 Comments:

Blogger Kajsa said...

Vår tvååring är inte sån. Hon gillar grejor, men det är inte bara en sak i taget - så det är nog delvis en läggning. Men det låter ju gulligt värre. :)

16:33  
Anonymous Anonym said...

Gulligt! Willemannen är likadan o just nu är det bilar Volvo, bussch, taxi,lastbil o annat.. bara det har minst fyra hjul *ler* Sen har han förstås Ylle som han släpar på.. förutom i helgen då han tappade bort henne.. (kolla bloggen) Men jag tycker att han låter sund.. Barn i denna ålder vill ha "upprepningar" o igenkännande.. :)

22:08  

Skicka en kommentar

<< Home