08 oktober 2008

Colour Catcher - nån som har provat?

Jag är en Buzzador och testar just nu den nya tvättprodukten Colour Catcher som är en liten duk man lägger med i tvättmaskinen. Duken är positivt laddad och färgerna och smutsen din tvätt är negativt laddade. Det betyder att smutsen och överskottsfärg från plaggen hamnar i duken istället för i din tvätt. Att använda duken med sin vita underklädestvätt ska tex förhindra att den blir grådassig efter ett tag.

I informationen sägs även att man kan blanda alla färger och alla material i en och samma tvätt utan att de missfärgas om man använder Colour Catcher - men det steget har jag inte vågat ta ännu. Däremot så var det mycket skit och färg som fastnade i duken när vi körde mörka och ljusa tvättar för sig häromdagen. Nån annan som har provat?

9 Comments:

Anonymous Anonym said...

Åh, sådana hfanns för flera år sedan och jag har sökt dem sedan dess! Tycker de var jättebra, har saknat dem! Är ocksåc Buzzador men har minsann inte sett röken av nån sån kampanj... =(

09:21  
Blogger hanna said...

Jenny - Enligt häftet jag fick så ska de finns på Ica Supermarket, Ica Kvantum, Ica Maxi, Coop Forum, Coop Extra, Citygross och Vi-butikerna.

09:25  
Blogger Linda said...

Jag Buzzar dem oxå jusst nu och körde lite blandan färgkompott häromdagen och det funkade faktiskt men jag skulle nog inte våga blanda rött i vittvätten.

10:08  
Blogger Zandra said...

Whattafack. Jag är ju också en buzzador och sköter mina kampanjrapporteringar exemplariskt, men nej nej.. jag får minsanna inga såna här erbjudanden.

Bitterbuzzarn.

10:46  
Blogger hanna said...

Linda - Det är det där jag klurar på. För enligt instruktionerna ska det ju gå att köra rött och vitt. Men vad händer om min tvätt sabbas?

Zandra - Det här är det första jag fått på aslänge. Men jag har prover att dela ut så du kan få prova ändå!

11:00  
Blogger Borv said...

Jag tycker det ser ut som en godisförpackning ... ungefär som Skittles om ni har sett dem. Vet inte om det är ett bra betyg :-/

11:22  
Blogger Brian said...

Skriver under på Zandras kommentar.

12:09  
Blogger Read me. Watch me. Be me. said...

Våga prova rött och vitt! Finns ju klorin om det misslyckas...

/väldigt nyfiken på resultatet

13:01  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Också nyfiken, kör på rött och vitt nu och rapportera sen!

12:41  

Skicka en kommentar

<< Home