09 november 2008

Idag, på alla pappors dag, tänkte jag vara en god mor och mecka lite med Franks fyll-i-bok om födsel och första åren och så. Men mitt i allt skrivande fanns ett tomt utrymme där ultraljudsbilden skulle klistras in.

Ultraljudsbilden ja...var faan finns den? Det digitala är lättare - filmen finns ju här. Men bilden? Ingen aning.
Nu har jag letat på alla tänkbara och otänkbara ställen men bara hittat konstiga bilder från förr, kärleksbrev, lönebesked, ett fint armband och gammalt skräp. Ingen ultraljudsbild. Sista tänkbara plats är källaren. Men det får fan bli en annan dag. Har vi tur är fyll-i-boken ifylld fram mot studenten eller så.

3 Comments:

Blogger Tove Kungsholmen said...

Men du, Lovisa har inte ens nån sån där bok så oss slår du även om den inte är ifylld förrän till 40-årsdan...

Ser på flickr att ni varit och badat - var? (Svara gärna på min blogg om du orkar så jag inte missar)

08:05  
Blogger Lite smått å gott said...

ha ha ha jag förstår vad du menar. VI har ett jätte fint album som vi ska sätta i foton i, från förlossningen och frammåt. Den är tom än.. när ska man ha tid? VI har iaf fyllt i lite datum så som när hon började krypa i hennes "första bok" men där får inga foton plats.. Men som sagt, till studenten så!! :)

08:47  
Blogger Lisa Ulrica said...

och vad du än gör Hanna - när du hittar den förgrymmade bilden - tänk inte - "jag undrar om det inte vore bra att laminera den här" - resultat: ingen bild längre, bara svart. Jobbar förresten på att skicka dig illustrationer, livet är så hektiskt bara - du vet jag har ju två glin som det ska fixas böcker till....

12:45  

Skicka en kommentar

<< Home