31 december 2008

Summering

Om några timmar är året slut och vi firar in det nya med spandex och skumpa. Men innan dess måste jag förstås följa upp traditionen och summera. När jag tänker efter så hände det mycket fina och bra saker under 2008, men jag måste ändå säga att det över lag var ett riktigt jävla skitår. Både privat och ute i världen. Men här kommer den, året-listan:

ÅRETS HAPPENING
Jag började gå till en coach och lärde mig skitmycket bra och viktiga saker om mig själv.

ÅRETS PROJEKT
Det finns två årets projekt. Men de är inte färdiga att sjösättas än, så de får vara hemliga ett tag till. Men roliga är dom och jag är skitglad över att jag får göra dom med precis de människor som är med!

ÅRETS LÅT
Mest spelade i år är Håkan Hellströms "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger" (http://www.youtube.com/watch?v=flQ8XJDIFGc), men bäst just nu är Ane Bruns fantastiska version av "True colours" (http://www.youtube.com/watch?v=GmPPFjKNyr8). Den får mig att vilja gråta varje gång - av både glädje och ledsamhet.
Nästa år tror jag att jag kommer att ha med Hassle (http://www.youtube.com/watch?v=MXA4FxXqkCI) på listan. Han är fantastisk.

ÅRETS RESA
Thailand tror jag. Eller Valencia. Eller London. Många resor blev det iallafall, det gillar jag.

ÅRETS HURRA
Fina vänner med växande magar. Jag är så jävla glad (och lite avis) för er skull!

ÅRETS PERSON
Min mamma. Som jag i våras kände mig längre ifrån än någonsin. Och idag kanske närmare än någonsin. Du är en fantastisk person och jag vet att du kommer att gå ur det här som en vinnare - starkare och lyckligare än på lång tid. Älskar dig.

ÅRETS SLIT
De sista månaderna på jobbet. Till viss del väldigt roligt, men nästa år kommer jobbet i andra hand.

ÅRETS PLAGG
Mina stenvättade stretchjeans från Cheap Monday. I love fortfarande.

ÅRETS BOK
Människohamn av John Ajvide-Lindqvist.

ÅRETS KÖP
Finkameran tror jag. Hade önskat att det var en ny stor lya. Men det är det ju inte.

ÅRETS LYCKA
Min fina lilla familj. Utan dom är jag ingenting.

ÅRETS JOBBIGASTE
Familjeshitten. För mig är det fortfarande obegripligt hur man kan ljuga för och bedra sina närmsta. Det har också lett till att jag blivit tvungen att omvärdera mig själv, det jag trodde var jag och det jag vill vara. Pissigt när man är 33 år.

ÅRETS FÖRÄNDRING
Jag slutade använda Itunes och har inte tagit i en cd-skiva sen i våras. I love Spotify.

ÅRETS FILM
Shit. Det här är den svåraste varje gång. Jag passar på den tror jag. Men jag gillar Californication. Haha.

ÖNSKNINGAR INFÖR 2009
Jag hoppas att jag vid den här tiden nästa år kan tänka tillbaka på 2009 och få en varm känsla i magen. Att folk runt mig mår bättre än idag. Att världens finaste killar mår bra och att inget otäckt eller hemskt händer. Och att världsläget känns lite mer...lovande. Jag hoppas att de projekt jag pysslar med vid sidan om rullar och att jag har bestämt mig för vad jag ska bli när jag blir stor.

Sen så hoppas jag verkligen att jag sitter och skriver nästa års summering i en annan större lägenhet. Verkligen.

Slutligen så önskar jag att alla mina fantastiska vänner kommer att få ett fint år med massa lycka, kärlek och bra happenings. Att de små bebisar som ligger och gror ploppar ut lätt och behändigt och att vi alla får en solig sommar.

GOTT NYTT 2009!

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag älskar dig Hanna. Har alltid gjort och kommer att göra det for ever.
Mams

17:51  
Anonymous Anonym said...

Hej Hanna! Gud vad snygga ni var på nyår! Hoppas 2009 blir ett toppenår. All kärlek och många kramar från Sala.

18:28  
Blogger Kajsa said...

Många kramar och önskningar om ett mycket bättre 2009 för dig och din familj. The only way is up! Och jag hoppas vi får mycket att göra med varandra framöver i det spännande nya 2009. ;)

20:01  
Anonymous Anonym said...

Och jag älskar också dig Hanna, har alltid gjort sedan den dagen du klev in på redaktionen. För att du är bra, bäst. För dina statements. För det du skriver om din mamma. Och för att min mage får vara med här. Puss!

20:06  
Anonymous Anonym said...

Vilken lista Hanna! Vill bara säga att jag önskar dig ett super 2009 och att du verkligen är toppen! Kram

22:24  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Shit vilken lista Hanna! Din blogg är nog det bästa exemplet på det jag skrev om nyligen. Bloggar som berör och är personliga utan att bli alltför privata.

Nu ska jag fantamej skriva ett hyllningsinlägg till dig. Utan dig hade jag nog inte bloggat! Tack för det och för att du är en person som tillför mitt liv en massa bra. Kram

00:14  
Blogger hanna said...

Fan vad ni är bra! :-*
TACK!

09:08  
Blogger Josefine said...

Jag blir ju helt tårögd när jag läser delar av Din lista. Jag vet inte vad jag ska skriva angående att Du är tvungen att omvärdera Dig själv efter 33 år. Vet Du, omvärdera inte för mycket. Du vet ju att Du är fantastisk och att Du är världens bästa mamma, fru och människa, det får Du bekräftelse på hela tiden. Hoppas Du kan ta med Dig det och tänka på det när Du känner Dig låg. Du är ju DU (och DET är inte illa), oavsett vad som hänt. Flummigt, jag vet (jag kanske kan skylla på amningen? Eller på min personlighet helt enkelt...) , men jag hoppas Du förstår vad jag menar. Många många kramar!

13:11  

Skicka en kommentar

<< Home