22 januari 2009

På väg hem från dagis

Frank undrade varför nån har lagt alla sina böcker på vår trappa. Och det undrar jag också. När ska vi slippa telefonkatalogen?

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du kan avbeställa telefonkatalogen på: http://www.enirosverige.se/se/Sverige/Kontakt/Katalogavbestallning/

Gratis nummerupplysning och skrota katalogerna!

15:09  
Anonymous Anonym said...

Gäller dock ej om man bor i lägenhet.

19:36  
Anonymous Anonym said...

Stämmer! Men där behöver man helt enkelt bara strunta i att ta in den i lägenheten så kommer de och hämtar de som blir kvar efter ett par veckor och distribuerar dem till annan plats. Ju färre som hämtas in, desto färre behöver tryckas. Men visst är det ett vansinne!

01:23  
Blogger Borv said...

Fan vad Frank har blivit lång (ser så ut på bilden iaf.)!!! Tiden går fort ... :-/

16:57  
Blogger Chrissan said...

Hittade hit via networkblogs på Facebook...känner igen dig...visst är du från E-tuna?

23:54  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Telefonkatalogen är helt galen. Utanför vårt hus ligger de och skräpar i slasket, ingen vill ha. Förra året hämtades de aldrig, eftter nån månad körde Kalle alla till pappersinsamlingen.

00:12  
Anonymous Anonym said...

Tycker inte heller argumentet håller att de som blir kvar hämtas. Att de överhuvudtaegt trycks är en skam i denna tid. Vad hände med miljötänk? Nej, det borde vara tvärtom. Den bråkdel som vill ha katalogen måste beställa, inte att de som INTE vill ha (dvs typ 99 %) ska avbeställa.

Tänk vilket enkelt sätt att spara miljö på (återvinning av papper är ju i sig en process som tär på miljön, och återvunnet papper är sämre än "nytt", så återvinning är inte heller ett argument även om det är bra att det finns för sådan pappaer som "måste" skapas)!

11:03  

Skicka en kommentar

<< Home