23 april 2009

Nöjdochgladochskrytinlägg

I morse sprang jag 5 kilometer för första gången sen i maj 2008 (och det var enda gången jag gjorde det under det året).

Vanligtvis när jag tränar springer jag på löpband i typ 10 minuter sen kör jag styrka. Eller så powerwalkar jag i 30 minuter till jobbet och kör styrka efter det.

Men jag insåg häromdagen att om jag ska springa 5 km på vårruset så är det ju bra om jag har gjort det nån gång tidigare i år.

Så jag testade i morse och kände mig så sjukt pepp och det gick svinbra! Jag sprang 5 km, gick ingenting och ökade till och med farten sista kilometern. Känner mig så jävla glad och nöjd och stolt över mig själv. Jag som hatar att jogga tyckte nästan
att det var roligt. Helt sjukt! Löpband is the shit.

Nu längtar jag på fullaste allvar till nästa tur!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej!
Bra jobbat där, kämpa på, jag ska snart börja jogga på allvar, nu är det mest powewalk som gäller men när jag börjar så är 5 kilometer att sträva efter! Lycka till på Vårruset. kram från en flitig läsare, Emma.

12:38  
Blogger hanna said...

Tack Emma! Kör hårt och lycka till du också! :D

12:47  
Blogger Henke said...

Bra jobbat Hanna!

Löpning är i grunden urtrist tycker jag. Jag behöver något mer. Tex. varmt väder, en karta eller en GPS/Nike+. Då är det kul :)

12:47  
Blogger hanna said...

Henke - Precis så. Nike+ och Funbeat funkar för mig. Och så upptäckte jag två bra grejer idag. Att om jag har ASHÖG musik och inte hör min egen andhämtning så märker jag inte trötthet på samma sätt. Plus att det var mycket bättre att ställa in distans än tid. Konstigt det där.

15:03  
Blogger C a t r i n e & co said...

Jag hade samma känsla i torsdags morse! Jag ogillar att springa, men på löpbandet i samma tempo går det mycket lättre. (Det var tom lite roligt) Ska se om det är lika roligt på tisdag.

14:31  

Skicka en kommentar

<< Home