30 juni 2009

Finaste treåringen

Längesen jag rapporterade, men Frank är så himla skön just nu. Sover som en sten, får sällan vansinnesutbrott och delar ut många långa och hårda kramar. Han babblar nonstop, sjunger mycket och hittar på egna lekar och regler. Han är bebis ena stunden och låter sjukt snusförnuftig nästa. Han har koll på vad som händer vilka veckodagar och längtar hårt till lördagarnas godisstund. Men favoritdagen är ändå tisdag. Fråga mig inte varför.

Roligast för tillfället är att sjunga Bäbä "lipa" lamm med den alternativa restaurang-texten (ni med 3-4-5-åringar vet vilken jag menar) och att leka ligthoman och pruttoman som är hans och Lars egna superhjältekaraktärer. Vi läser mycket böcker och framförallt är det prinsessböckerna och Naken om baken som önskas.

Han har även fattat att det här med sol och värme innebär att man får käka glass mycket oftare än vanligt och han har också börjat längta till "hemester", för då får man bada varje dag.

5 Comments:

Anonymous Ullis said...

Härliga ungar!! Längtar verkligen tills vi får ses...ska bli kul att se dem tillsammanse, F och E!!
KRAM

21:36  
Anonymous Anonym said...

och så många versioner det finns av restaurang-texten... :-)

Jonasn

23:00  
Blogger fredrick said...

Finaste Frank! Hjärtat bultar nästan ur bröstet när jag läser. Måste få ses snart.

23:16  
Blogger Borv said...

Frank - detta helgon! Hälsa honom att vi ska leka tiger och ormjägare nästa gång vi ses :-)

23:50  
Anonymous Emma (Tri) said...

Har (hittills) aldrig hört ngn restaurangversion men hittade en på nätet, är det denna: Bä bä vita lamm, gick på restaurang...?. Annars är det mest bä bä... har du någon ullirullirull...

11:43  

Skicka en kommentar

<< Home