24 augusti 2009

Jag luktar

Känner knappt igen mig själv idag. Jag som inte använt parfym på typ 15 år (utom möjligen på nån fest eller så) slog till på en Clean warm cotton i helgen och idag är det premiär. Gillar den verkligen, men det är askonstigt att känna sin egen lukt hela tiden. Fast den inte är min egentligen. Ja, ni fattar.

4 Comments:

Anonymous Daniel said...

Trevlig blogg! =)

18:20  
Blogger Kajsa said...

Jag förstår precis. Jag gillar parfymer och kan förälska mig i både dofter på flaska men också dofter som någon redan satt på sig. Men när jag har parfym själv på mig så känner jag mig helunderlig och går och tänker på lukten hela tiden och tror att alla andra gör det också, vilket är lite smått panikframkallande.

20:10  
Anonymous Emma (Tri) said...

Använder mycket sällan parfym (ungefär lika frekvent som du Hanna: "på någon fest någongång"). Bästa lukten är ju faktiskt nytvättat: Nytvättat hår, nytvättad kropp (kanske "parfymerad" med ngn trevlig bodylotion), nytvättade kläder... Så Clean warm cotton blir nog guld :)... Vi använder parfymfritt tvättmedel, saknar ibland att kläderna inte doftar... Kanske borde investera i en jag med (har haft en annan variant av Clean men gillar Warm cotton bättre)...

08:16  
Anonymous Skolfröken said...

Jag har Fresh Laundry. Love it!

11:33  

Skicka en kommentar

<< Home