02 augusti 2009

Vad är det med...

...Skåne och alla outlets? Vi spenderade förra veckan i Skåneland och jag har aldrig någonsin sett så många outlets. Det var som att stan/byn/samhället inte var att räkna med utan ett par riktiga outlets. Gärna med stora skrytskyltar med fancy märken, men inte riktigt lika flådigt när man väl kikade in.

Alltså, jag klagar inte, jag gillar outlets. Vi sprang på ett par stycken som var riktigt bra - bla en bokoutlet i Höganäs och en barnklädesoutlet i Torekov. Men jag fattar inte grejen?

6 Comments:

Anonymous Sofie said...

Nämen åh, jag bor i Skåne men tycker att alla outlets verkar ligga kring Sthlm :-) Intressant
:-)Har dock också hört att de i Höganäs och Torekov ska vara bra.

18:46  
Anonymous Lykke said...

Men Hanna! Du vet väl att förr hade alla ställen med dignitet en pizzeria.....nu har de en eller flera outletbutiker. Även vi har 2 outlets o en uppsjö av pizzerior....förövrigt är våra outletbutiker
bara skräp. :-) Kram

20:26  
Blogger hanna said...

Sofie - Mig veterligen har vi bara en, i Barkarby? Och Lykke - där ser man, låter spännande ju! :D

22:03  
Blogger annalin said...

Höganäs-bokoutlet!
Jag fick flashbacks, över 20 år gamla minnen. andra sorteringens keramik OCH böcker i ett stort öppet tält. Det pågår alltså än..?

23:43  
Anonymous Jessica said...

Jag bor också i Skåne och tycker att det är dåligt med outlets här. Men så bor jag i Malmö också... Tips kanske, för oss skåningar som är dåliga på att semestra i vår egen landsända...

10:31  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Jag tror det är nån reaktion på second-hand eller loppisar. På Kalles pärons och på mammas land har varje håla en sådan. Skåne är väl liiite fiiinare och kör då flashig second hand istället!?

11:10  

Skicka en kommentar

<< Home