12 september 2009

Njaa

Det gick sådär. Vid halvsju hände olyckan och han fick hoppa över i stora sängen. Men jag funderar på om man kan ta upp honom för ett sista toabesök när man själv lägger sig kanske? Det här kan man ju inte öva upp, det måste ju klicka liksom.

7 Comments:

Anonymous Camillas lockar said...

That's the trick. Bär upp honom och sätt honom på toan när ni går och lägger er. Spelar ingen roll om det bara är några timmar efter han somnade - det kommer ändå alltid nåt ;-)

10:01  
Blogger minnapinna said...

Hoppas det funkar. Min Nora VÄGRADE att väckas för att sättas på pottan. De första kvällarna "bände" vi ner henne men likförbannat så vägrade hon kissa - hon bara skrek och ville fortsätta sova. Numera väcker vi henne aldrig och hon kissar heller aldrig ner sig på natten. Lycka till!

11:02  
Anonymous Anonym said...

Ja det funkar verkligen. Vi gick på toaletten vid 1300 varje natt under ett par månaders tid. Nu funkar det jättebra bara man håller lite koll på hur mycket han har druckit och så.
/Jakob

12:13  
Anonymous Anonym said...

oj, 2300 ska det såklart stå.

12:13  
Blogger hanna said...

Tack för tipsen, känns ju som att det borde funka! Tjoho!

19:26  
Anonymous Skolfröken said...

Smarta tips, har själv funderat på hur länge barn har blöja på natten och hur man lär dem att sova utan.

21:51  
Anonymous Jenny E said...

Så gjorde de med mig när jag var liten - bar upp mig, satte mig på toa, sa KISSA - och jag kissade där och då och mycket sällan i sängen.

22:44  

Skicka en kommentar

<< Home