05 oktober 2009

Jag anar en sammansvärjning

Doktor Agneta ville inte ta något blodprov, hon tyckte att det såg ut som flammiga hösteksem (runt stället där fästingen satt, där han aldrig haft några prickar eller eksem förut). Jag surade lite men hon gav inte med sig. Känner att jag inte haft så mycket flyt när det gäller mina möten med läkarkåren på sistone. Den förra skrev ju ut Imigran som man inte får käka när man är gravid och ville inte ta några prover för att utesluta någon form av brist.

Provmotståndet är hårt kan man säga.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Åh jag känner igen det där. Jag blev också nekad ett Boreliatest med Melker. Men stå på dig! Den läkaren gjorde, enligt mig och enligt två andra läkare som jag pratade med, fel. Dessutom så har Vilgot haft Borelia utan att vi vetat om det (såg aldrig fästingen) och han blev mycket sjuk! Nu vill ju inte jag skrämma upp dig, men det är ju bra att ha lite extra koll själv ibland.... kramkram /Eva-Lisa

17:13  
Anonymous Björne said...

Syster Bibbi Björn hälsar:

GÅ TILL EN ANNAN DOKTOR! (men säg inte att du fått nej av någon annan)

21:05  
Blogger Kajsa said...

Man undrar ju varför. Så himla dyrt kan det väl inte vara, och för övrigt känns det som helt fel grej att slåa på. :( Säger som de andra, sök en annan doktor.

21:38  

Skicka en kommentar

<< Home