Kräftpremiär!
I dag är man lite loj. För i går kväll testkörde vi vår brasseköpta Cachacha. Vi blandade Capirinhias och avnjöt med spanska kräftor tillsammans med Henke & Jo. Första kräftkäkarkvällen i år för min del, så det var riktigt najs!
Sommar ute idag. Gött, för i morgon börjar hösten - åtminstone kalendermässigt. Jo, nu väntar jag på din blog!
Sommar ute idag. Gött, för i morgon börjar hösten - åtminstone kalendermässigt. Jo, nu väntar jag på din blog!
8 Comments:
Easy honey, eeaasy! Den kommer, den kommer!
Bra. Jag väntar och väntar...
Vems blogg?
Jo, min vän som egentligen heter Johanna men kallas Jo :)
Nu får du snart lära dig stava till "caipis" på riktigt. Finns olika namn beroende på vilken alkohol man använder bl.a.
Se bara till att använda "rätt" socker.
Ha det bra
/en av kusinerna
Hoppsan, en smygläsande kusin! :D Veeem? Och säg hur jag ska stava då! Vi blandade på cacacha och använde förstås sockerrörssocker!
Sockret är ju klockrent. Cacacha vet jag nada om. Men är det nå't liknande den sydamerikanska Pingan kanske det är dags att skaffa hund. "Vem släckte lyset?". Alternativt kan man skaffa starkare glasögon. Ett ännu bättre alternativ är att köra "caipis com rom". Caipirissima har jag för mig att den heter. Den är grym. Men förbered dig på en tidig kväll. Is, socker, lime plus rom. Inget mer. Puh! Men gott.
/Tommie
Ah, Tommie!
Kul att du är här och smyger!
Än så länge har jag inte behövt skaffa varken hund eller käpp, men vi får väl se ;)
Skicka en kommentar
<< Home