18 januari 2006

Avdelningen saker som är svåra att greppa

Anmälde mig hos Pampers för att få deras "babystartbox" gratis. Knallade till Babyproffsen med min utskrift igår och kom hem med en kartong med allehanda praktiska prylar. Väl utspridda på vardagsrumsbordet tittade jag och Lars på varandra och garvade högt. Klart bisarr känsla att ha broschyrer om barnsjukdomar, bh-inlägg, bitring, blöjor, rump-wipes, tvättmedel utan parfym och andra babypryttlar över hela vardagsrumsbordet. Kommer man någonsin att vänja sig?

För övrigt var jag hos barnmorskan i morse. Hjärtljud 132 slag/min, bra järnvärde, SF-mått precis på kurvan och själv har jag gått upp 6 kilo. Bara graviditetskilon och det är ju kanon! Så man kan lugnt säga att vi mår bra, Frallan och jag!

6 Comments:

Blogger Jo. said...

Det kommer snarare bli så att du inte kan tänka dig ett liv utan om några månader. I panik kommer du att skrika " Lars, lars, var är frallans bitriiiing!!!" och om fem år kommer du att skrika " Ååh, det var mycket bättre när frallan var liten då bitringarna var i plast och inte laser, Pyret och snoopy kommer att få dåliga tänder av den där nya sockerstrålen Pampers kör" Och om tjugofem år " Att sjunde barnet skulle vara utfluget.. hemskt, det är tur att Frallans uråldriga bitringar funkar som bröstvårtsstimuli också, på gamla dar. Det trodde jag aldrig."

14:35  
Blogger 30-års krisarn said...

Faktiskt lite sjuk men tro det eller ej, lite lockande låter det - trodde aldrig att dessa ord skulle komma över mina läppar...

16:01  
Blogger hanna said...

Johanna, du är galen :)

Sara, konstigt är det. Men jag förstår dig. Jag har ju börjat älska någon som jag inte träffat än. DET är väldigt skumt :)

16:04  
Blogger Emelie said...

Det låter bra Hanna att ni mår så bra! Kram

18:35  
Blogger Isabelle said...

Å Pampers-paketet, en viktig milstolpe :) Fick precis Liberos startkit i brevlådan. Inget att hänga i julgranen kan jag lova, så Pampers har nog ändå vunnit mig som kund om man ser ur perspektivet generositet. Sen om blöjorna är bra är ju en annan femma!

17:11  
Blogger hanna said...

Henke & Linda, tack för tipsen! Surade ur nu när jag såg att tidningen som kom med i min låda var från sommaren 2005. Tänkte tävla i nån tävling och insåg att svaren skulle vara inne senast i augusti 2005.

Nu måste jag kolla in Liberos variant! :D

20:45  

Skicka en kommentar

<< Home