23 februari 2006

Redo att fightas med FK-byråkraterna

Igår var vi på Försäkringskassans kurs om föräldrapenning. Var förberedd på att inte fatta ett skvatt, men blev faktiskt positivt överraskad. För folk med eget företag, timanställning eller udda anställningsformer blir det nog krångligt rätt omgående. Men för mig och Lars som har vanliga fasta anställningar är reglerna rätt glasklara. Tror jag. En sak som är säker - man blir ju inte rik på kuppen. Men vi håller tummarna för att dom höjer taket under våren.

Fyllde i ett preliminärt schema på FKs föräldrawebb i går kväll och det känns rätt bra. Planen är att jag är hemma året ut, sen börjar vi båda jobba halvtid till sista mars. Sen tar Lars över och är hemma på heltid till slutet av sommaren 2007 då vi skolar in Frallot på dagis. Resterande dagar sparas till framtida somrar då vi vill vara lediga mer än vanligt.

Apropå anställningar så är min tjänst utannonserad nu. Skum känsla. Jag blir nästan lite nervös. Tänk om det kommer in nån superperson som bräcker mig stenhårt och blir älskad av alla? Jag och Frallan får helt enkelt hänga här en del. Charma brallorna av dom så att dom inte glömmer hur bra jag är!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag är lika nervös jag. Tänk om jag ska sitta brevid värsta miffot i ett år? Jag håller tummarna för en skön glad bra person!

12:32  
Anonymous Anonym said...

Finns det nån charmigare eller bättre superperson än dig??? Nä just det! Do not worry babe!

13:57  
Blogger hanna said...

Mera mera mera :)

14:04  
Blogger Ulla said...

Jag vet ju att du är bäst så jag håller med Jenny fullt ut, och som MAMMA vet jag att du blir ändå bättre.
Pussar / Mams

16:46  
Blogger Emelie said...

Vad gullig du e Hanna. Du kommer bli en strukturerad och bra mamma!
Kram

21:39  

Skicka en kommentar

<< Home