01 mars 2006

Hallelulja vilken dag!

Vaknade till klockradion, låg kvar i sängen och degade en halvtimme extra, fick god frulle och en stunds häng med Kungsholmens snyggaste. Var tiidigt inne på jobbet, skön förmiddag med lagom mycket jobb, glatt samtal från pappsen, snart buffélunch med en efterlängtad Sofie, kort jobbeftermiddag, pakethämtning på bussgods och lokala paketnasaren, sen ett gravvoyogapass innan det är dags att ta sig mot Globen och den sjukt efterlängtade Depechekonserten.

Hade jag bara sluppit snön som vräker ner hade det varit top notch. Kanske i morgon!

4 Comments:

Blogger Emelie said...

Ha det så kul på konserten Hanna! Jag tyckte det var grymt (förrutom att Danskarna inte har rökförbud och man sen rökförbudet har vant av sig och jag fick röda ögonen så det såg ut som jag knarkat). Kram

12:34  
Blogger Habri said...

Själv fick jag en chock när jag drog upp rullgardinen i morse. Nu får vintern f-n vara över snart innan jag blir tokig.

Rebecka ska också till Depeche så jag lär få en recension ikväll.

Förresten, jag uppmanar alla att plocka bort "word verification" eftersom det (faktiskt) är ganska jobbigt att fylla i det varje gång man ska kommentera. Jag har gjort det och det dyker inte upp någon reklam eller annat skumt. Fast jag är kanske inte lika poppis som dig;)

13:55  
Blogger Anna said...

Åh, vad härligt! Ha det så jääättekul.

Förresten så är det säkert vår i morgon:)

KRAM

15:08  
Blogger Strawberryskin said...

Tack för en mysig lunch med dig o Henke. Det var så kul att se dig och du är så fin och Frallan verkar må så bra!! Ses imorgon! Ha en superrolig konsert ikväll!!

Kram kram

18:07  

Skicka en kommentar

<< Home