28 mars 2006

Kärlek i en liten ask

Små presentaskar med blingbling i all ära, men det här är också riktigt bra! Hos Box Experience kan man köpa presentkort på en upplevelse som levereras i en snygg ask.

Lars fick en i 30-årspresent - den innehöll en kortlek och ett presentkort på en pokerkväll med middag på Casino Cosmopol. I helgen fick Tompa en ask med ett presentkort på en folkracedag och med i asken fanns en engångskamera att föreviga det hela med. Mycket uppskattat och ett riktigt bra presenttips. Skicka någon på en tur med RIB-båt, en privatlektion med en kock, en tur med en personal shopper och en makeover, öl- och ostprovning eller en kurs i homestyling kanske?

Om någon är sugen på att förgylla min dag så känner jag att en SPA-dag hade suttit fint!

6 Comments:

Blogger hanna said...

*LER BRETT*

12:31  
Anonymous Anonym said...

I den lilla fina prsentasken sa kan det ju tex finnas en flygbiljett ner till Male och en heldags spa upplevelse pa Six Senses Spa pa Soneva Fushi (vet ni att varat spa kom pa fjarde plats som varldens basta spa i ar), sa ska du ha en spa upplevelse ha den hos oss...

17:17  
Blogger hanna said...

Skulle passa mig utmärkt :)

17:50  
Blogger Sissi said...

Vilket bra presenttips! :-D Det tackar jag för! Sambon fyller snart år så jag ska ditin och kika :-)

20:32  
Blogger hanna said...

Grymt bra! Dom har ju typ ALLT dessutom!

21:00  
Anonymous Anonym said...

En annan bra sajt med presenttips är Presentz.se. De samlar in tips på bra presenter från sina besökare och ordnar i kategorier.

10:01  

Skicka en kommentar

<< Home