Andra bullar
Hela lägenheten doftar underbart av nybakta kanelbullar. Men lite sur är jag ändå. Har inte bakat bullar på hundra år nånting, så jag följde receptet på baksidan av mjölpaketet. Till punkt och pricka för ovanlighetens skull. Och nu när jag provsmakat så är dom inte alls så söta och goda som jag vill ha dom. 1 dl socker doesn´t do it for me helt enkelt.
8 Comments:
SHIT vad du är på G nu alltså!!! (värdelöst med bullrecept, måste alltid ha i mer smör, mer socker, mer mandelmassa, mer kardemumma, mer kanel och så ännu mer fett och mer sött)
Hahaha, jag vet! Helt sjukt! Antar att det är sista rycken nu!
Har lärt mig recpetläxan iallafall. Nästa gång ringer jag dig! :D
Men fina var de i alla fall.
Bullarna SER goda ut åtminstone. Du är redan bullmamma!
Jag kan tipsa om bullarna i "Riddarbageriets söta". Mkt fett socker osv såklart. Jag bakar nästan alltid annars efter ett recept som heter IKEA-bullar, som aldrig misslyckas. Men som sagt gemensamt för alla lyckade recept är fett och socker.
/Karin
Karin, var hittar man ikeareceptet då? :)
Jag kan pdf:a det och maila om du vill.
/Karin
Karin, jaa! :D Tack!
Inte bakat bullar på hundra år och så ser de så där snygga ut!
Du måste vara en naturbegåvning eller så kan man bara helt plötsligt baka ursnygga bullar när man snart är mamma.
Skicka en kommentar
<< Home