17 april 2006

One down

Remakeprojektet har funnits på todo-listan ett tag, men idag fick jag tummen ur och började. Enkel start - en gardinkappa blev en kjol. Är ganska nöjd även om det inte blev någon snygg söm därbak. Min symaskin gillade inte alls att sy i kardborrband.



När jag ändå var i farten gjorde jag även om den lilla baskern. Glömde ta en förebild, men den hade en gulnad sunkig resårkant. Numera är den lite retro med blommönstrat kantband som går att knyta så att man kan reglera storleken. Perfekt för Frallan!

10 Comments:

Blogger Venke said...

Shit! Du har verkligen blivit helt galen!

22:23  
Blogger Lindas trädgårdsblogg said...

Vilket härligt tyg!

23:02  
Blogger Botilda said...

Vill ha! Kommer att vara svårt att hindra mig från att besöka Street den helgen... Tills vidare får jag kanske rota lite i mammas lådor med avlagda kläder och gamla gardiner ;-)

08:12  
Anonymous Anonym said...

LJUVLIGT tyg! Själv hittade jag klänningar på UFF(!) i Malmö som var så typiskt Paula. En annan sak som är typiskt Paula är att jag är för slö för att prova och alltså inte köper och sen har ångest i dagarna tre - eftersom Paulaklänningar är så svåra att få tag i :(

12:06  
Blogger hanna said...

Men åh Paula. Åk tillbaka! :)

12:34  
Blogger Emelie said...

Åhh vilken fin kjol Hanna! Vad duktig du e!

13:12  
Blogger Jessica said...

Kul!
Har du fått något mail från henne om projeketet? Jag var också där och shoppade på mig ett antal plagg men har inte fått något infomail :(

14:38  
Blogger hanna said...

Tack för berömmet! :)

Jessica - Nej, jag har inte hört någonting. Hon skulle maila veckan efter sa hon. Tror dock att jag har adressen på jobbet. Kan maila henne och kolla.
Har du gjort något av projektet ännu?

17:06  
Blogger L said...

Kjolen blev jätteläcker ju! Med sådana där veck fram och allt, duktigt gjort!

18:49  
Blogger Camillas lockar said...

Supercoolt! Helt i tiden :-)

13:27  

Skicka en kommentar

<< Home