29 maj 2006

Jag är fri

Jag precis varit och lämnat några pärmar till min ersättare, så nu är det klart! Jag har gått ur bostadsrättsföreningens styrelse. Otroligt skönt! Nu är det någon annans tur att styra upp ett tag.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Härligt att höra Hanna. Jag har också gjort det - lämnat styrelsen efter 6 år. Så skönt det ska bli! Och jag är glad för att jag hade graviditet och bebis att "skylla" på. Lite skumt att det ska vara så svårt att säga nej. Jag övar på det nu under graviditeten.

Här har vi varit på Sardinien en vecka med magen. Det gick jättebra. Lite varmt ....o det gav mig en föraning om hur sommaren kan bli här hemma.

Spännade att följa er nu när ni är hemma igen

Stor kram ! / S

08:23  
Blogger Botilda said...

Och jag drar en lättnadens suck efter att ha lämnat mitt sista styrelseuppdrag i helgen. Det går mycket lättare att säga nej nu, med bebis, än tidigare. Dessutom är det mycket lättare att inte bry sig så förbannat (om annat än lilla A) som jag gjort. Mer bakåtlutat!

09:59  
Blogger hanna said...

Haha, verkar vara årsmötestid lite här och där! Och vi har ju faktiskt all rätt - bebisar är MYCKET viktigare än trappstädning, sophämtning, balkonger och sånt!

Silvija, fick hon journalisten tag i dig?

11:21  
Blogger Jo. said...

"Nu ar det nagon annas tur att styra upp ett tag." Yeah right. Och rodluvan var pa vag till mormor.

23:26  

Skicka en kommentar

<< Home