14 juni 2006

Man vet att det är sommar...

...när Hanna målar naglarna! Igår dök suget upp, har börjat få lite bruna ben nämligen, men jag insåg efter lite rotande att jag inte hade några snygga nagellack. Så nu har jag påbörjat en fransk manikyr på händerna (med alla lager så tar det lite tid) och ska shoppa något snyggt rött till tårna på eftermiddagen. Det svarta glittriga jag har nu ser sådär ut. Lite för mycket Hultsfred för att det ska funka på mig numera.

Update: Lyckades förstås pajja lager tre av den franska och glömde det röda på min tur istan. Men så insåg jag att det svarta var rätt snyggt i mina svarta sandaler. Så nu blir det svarta tår och naturella händer. För den som bryr sig! Haha!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Men det är ju lite coolt med en riktig Hultsfredsmamma ;-)

12:25  
Anonymous Anonym said...

Är du i stadiet "måste ju se ut som en mamma när jag plötsligt är en"? Det går över. Mamma är du oavsett hur du ser ut även om jag förstår att svart glitternagellack inte känns ok... :P

13:25  
Blogger alice rebecka teresia said...

Man behöver fett mycket mer än svart nagellack för att vara Hultsfred: pröva rosa hår, enorm rygg-trial-tatuering och sönderpiercad läpp. Jag har inget av ovanstående, men lyckades överleva festival iaf. Kolla min blogg för info!

09:18  

Skicka en kommentar

<< Home