01 augusti 2006

Återfall

För en stund sadlade jag om från den numera ganska slöa Hanna till Mor Kerstin och tog tag i situationen. Resultatet blev en helt nystädad lägenhet (torkade till och med golven) och en snygg röd golvfilt åt Frank.


Både det nytorkade golvet och filten. Tyvärr så sover junior, hoppas han diggar den när han får prova!

9 Comments:

Blogger Petra said...

Tjusigt!

Och jag diggar min lilla kudde som fasen. Jag kommer anlita dig fler gånger. :-)

17:10  
Blogger hanna said...

Just ja. Måste ju få se den i sin rätta miljö! ;)

18:12  
Blogger Ulla said...

Nu blir morsan stolt igen. Du är suverän när du sätter den sidan till "Mor Kerstin"
Puss

19:05  
Blogger Kajsa said...

Åh vad fin! Tar Mor Kerstin emot beställningar? :-) Ser så lätt ut, men symaskinen (som just nu står bakom datorn) stirrar grymt på mig som för att säga "Tro inte att du är nåt. Våga dig inte på något sånt där..." Måste snart övervinna min symaskinsrädsla!

09:09  
Blogger hanna said...

Kajsa - Äsch. Det är ju just det där. Om man vågar sig på det så visar det sig att det inte alls är så svårt! :D Så var det för mig!

09:20  
Anonymous Anonym said...

Å vilken fin! En sån ska jag också göra! :)

10:12  
Blogger Venke said...

Han ser ju rätt så nöjd ut på moblogbilden i alla fall :)

15:03  
Blogger Elin said...

snyggt tyg! var har du hittat det? jag hoppas att symaskinen kommer att användas mer när vi har flyttat, då kan den liksom alltid stå framme på HOBBYBORDET.

Nu när vi var i england så lånade vi en barnkudde från Lilltrynets kusin, vi borde nog ha köpt en likadan för hon älskade den. Tänk dig typ en stor badring, sedan var den klädd med tyg med roliga leksaker fastsatta + att det liksom var tyg i botten på ringen. Superbra för hon kunde sitta och leka i den ganska länge och jag slapp fundera på en massa kuddar som ska ligga bakom ryggen, plus att hon tuffade till sig och stod gärna på knä i ringen. Hm borde gå och sy en liknande... (om du inte alls fattar vad jag menar så kan jag skicka över en bild)

13:39  
Blogger hanna said...

Elin - Tyget är från Åhlens. På rea nu också tror jag. Kudden du beskrev verkar ju kanonbra och borde gå att sy! Skicka gärna över bild, så kan man klura lite.

Lyx med hobbyrum. Här får man röja köksbordet för att få plats med symaskinen när det är sytajm.

13:57  

Skicka en kommentar

<< Home