17 oktober 2006

Dagens surkart

Jag är så otroligt trött på all restaurangpersonal och övriga medmänniskor som stör sig på oss med barnvagn. Att det ska vara så jääävla jobbigt att vi finns. Ni måste verkligen ha trista sorgliga liv som inte har värre saker att störa er på. Ledsen, men vi är här för att stanna. Så är det - och vi vill också gå och handla på Ica, stå i kö på Mc Donalds, fika på sköna ställen och promenera på stans trottoarer. Ibland känner man sig som pesten när man kommer dragandes med sin guldklimp. Hatblickar och halvsura kommentarer är inte ovanligt. Vissa ställen har till och med förbudsskyltar mot barnvagnar. Helt sjukt.

Dagens surkart går till en av damerna som jobbar på fiket i Brunogallerian. Vi anlände fyra hungriga mammor med varsin vagn kl 13 idag (tänkte undvika lunchtimmen). Stället var halvdött med massor av tomma platser, så vi slog oss ner. Vagnarna fick plats utan problem. Tre av oss käkade och en drack kaffe - som vilka gäster som helst alltså. Ändå så suckades det och kastades sura blickar. Vår disk plockades bort innan man hann svälja sista tuggan och tillslut kunde hon inte hålla sig längre och bad oss ställa våra vagnar utanför. Självklart med en snipig irriterad ton. Blir så lack. Undrar hur bra hennes business skulle gå utan alla lattemorsor out there...

6 Comments:

Blogger Emelie said...

Oh vad störigt! Du skulle bett henne lämna sitt humör utanför! Grr!

08:51  
Anonymous Anonym said...

Hehe, jag har en fikadate på Bruno på fredag inklusive barnvagn. Jag kanske ska ordna någon hämndauktion åt dig :)

Skämt osidå. Ibland blir jag matt över att få min existens ifrågasatt pga att jag har barnvagnen med mig. Det är som man inte få äta när man får barn. Som om det enda stället det var tillåtet på var hemma på kammaren med nedragna gardiner.

Jag har en hemlig lista på bra matställen om det kniper ;)

10:31  
Anonymous Anonym said...

Dåligt matställe är definitivt Sushi i Sickla. "Det är inte mitt problem", fick vi till svar när vi snällt frågade om servitrisen kunde föreslå någon annanstans att sitta, när vi tydligen var i vägen inne i ett hörn, tre hungriga mammor med varsin vagn och fickan full med sushipengar...

10:50  
Blogger Camillas lockar said...

Definitivt sura på Bruno. Det är liksom lite fint i kanten och rättar man sig inte i ledet, så då jäklar.

19:56  
Blogger Anna said...

De är alltid sura, snorkiga och otrevliga på Bruno. Har bojkottat stället sedan länge. Med eller utan vagn!

22:05  
Blogger Botilda said...

Gillar inte heller Bruno, tyvärr, för det skulle kunna vara så bra! Men jag vill gärna ta del av Elins hemliga lista ;-)

Mitt senaste favvobarnställe är kaféet på Street (på vardagar). Gott om plats, stor toa med skötbädd, trevlig personal som värmer barnmat med ett leende.

10:24  

Skicka en kommentar

<< Home